Els habitants de la regió índia de Chhattisgarh han quedat sorpresos davant d'un petit miracle. Un grup de gossos salvatges salvava a un bebè acabat de néixer que acabava de ser abandonat pels seus pares en un bosc, despullat i a la intempèrie.

Petit miracle a l'Índia

La naturalesa torna a sorprendre i fer-se viral aquesta setmana, en concret a l'Índia.

El plor d'un nadó va alertar unes persones que passejaven per una zona boscosa de la regió de Chhattisgarh, a l'est del país, i en apropar-se van trobar una nena acabada de néixer -cordó umbilical inclòs-, despullada i a la intempèrie, que aparentment havia passat la nit sola.

Nadó abandonada gossos / Twitter @bastaria_sanjay

La petita al costat dels gossos que li van salvar la vida / @bastaria_sanjay

Tanmateix, el més sorprenent és que estava envoltada d'un grup de cadells de gos salvatge que, juntament amb la mare de la llorigada, havien salvat la vida de la petita, passant tota la nit protegint-la i fent-li calor per sobreviure al fred de la nit.

Uns gossos salvatges salven a un bebè acabat de néixer

Gràcies a les cures dels animals, la nena va aconseguir sobreviure i a més ser rescatada en perfecte estat i il·lesa. Les persones que la van recollir van avisar la policia.

En declaracions al mitjà Mirror, alguns testimonis explicaven: "Ens va entrar el pànic i vam informar el departament de salut abans que portessin al nounat a l'hospital per a un nou control", i afegien que "és un miracle trobar un nadó que sobreviu entre gossos salvatges que moltes vegades ataquen durant la nit".

Els habitants de la zona l'han posat de nom a la nena Akanksha i les autoritats continuen investigant i buscant els pares que van abandonar la petita en ple bosc. La policia índia pensa que la nena hauria estat concebut fora del matrimoni i que per això van decidir deixar-la a la seva sort.