ElXokas és un dels streamers més coneguts del moment a la plataforma Twitch i a la vegada un dels més polèmics. Ho és per opinar de forma contundent sobre diferents temes i l’últim no ha estat diferent: posar en dubte els abusos per part del seu marit que hauria patit la també streamer Amouranth. Així ho va denunciar la jove a través de les seves xarxes socials, però ElXokas no se l’acaba de creure.

La creadora de contingut, que realment es diu Kaitlyn Siragusa, va assegurar fa uns dies que el seu marit l’obligava a fer directes extenuants de 24 hores seguides a Twitch i Onlyfans. D’aquesta manera volia posar de manifest l’explotació a què es veuen sotmesos molts d’aquests famosos streamers per tal d’assegurar grans audiències que els garanteixin la popularitat i el fet de portar un alt nivell de vida amb molts ingressos.

ElXokas posa en dubte que Amouranth hagi estat víctima d’abusos

A través del seu canal de Twitch, ElXokas va voler dir la seva sobre el tema dels abusos d’Amouranth i, malgrat assegurar que està en contra dels abusadors, va dir que no es creia el que explicava la creadora de continguts. “Estic molt d’acord amb castigar homes i dones que abusin de les seves parelles, és una cosa horrible i menyspreable i em fa fàstic. Òbviament, jo estaré aquí per criticar i perquè la gent que em veu no tingui aquests comportaments horribles. La millor forma és denunciar-ho públicament i donar-li visibilitat, crec que és important”, assegura ElXokas.

Tot i la seva al·legoria contra els maltractadors, quan va tocar parlar del cas concret d’Amouranth la seva visió era diferent: “L’stream d’ahir em fa la impressió de ‘tot ho he fet obligada’. Espero que no jugui aquesta carta perquè aleshores ens haurà enganyat a tots. A tots els que l’hem posada de reina del contingut eròtic i de la reina del màrqueting, que ho és. Ens ha enganyat a tots. Aleshores realment no era així, era una persona abusada. L’obligaven a posar els tuits, no ho sé. Em va donar mala espina l’explicació que va donar. Espero que s’expliqui millor en els pròxims dies i superi la situació que està vivint”.

 ElXokas torna a ser el centre de la polèmica

Aquesta opinió apuntant que Amouranth podria haver format un teatret en relació amb tot aquest cas dels abusos és el que més ha indignat als usuaris i està emplenant de comentaris a Twitter en què no deixen en gaire bona posició al conegut streamer, que ja va situar-se al centre de la polèmica fa unes setmanes quan va reconèixer que utilitzava comptes falsos per criticar públicament a les xarxes socials a tots aquells que parlaven malament d’ell.