Agents dels Mossos d’Esquadra han detingut aquest diumenge a la matinada un home de 43 anys acusat dels delictes de conducció temerària, conducció sota els efectes de l’alcohol, contra la seguretat viària i lesions. El conductor ha circulat completament borratxo i en direcció contrària per l’A-2. Durant el seu periple temerari per l’autovia ha xocat amb vuit cotxes, provocant que dues persones resultessin ferides i necessitessin atenció mèdica.

Els fets han tingut lloc quan passaven pocs minuts de la una de la matinada al pas de la mencionada carretera per la localitat de Castellbisbal, al Vallès Occidental. Fins al lloc dels fets s’hi ha desplaçat diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra i efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que han hagut d’atendre els altres conductors que havien resultat ferits.

El conductor ha circulat completament begut i en direcció contrària

Els agents de la policia catalana han detingut el conductor temerari, que entre els quilòmetres 586 i 589 de l’autovia A-2 ha envestit vuit cotxes mentre circulava en direcció contrària. Segons han informat des dels Mossos d’Esquadra, quan els policies l’han trobat al volant, l'home estava pràcticament en un estat d'inconsciència. De fet, ha estat impossible practicar-li un test d’alcoholèmia al lloc dels fets, ja que no era capaç de bufar a l’aparell correctament.

L’home ha estat traslladat a un centre hospitalari, on se li ha hagut d’extreure una mostra de sang per poder fer la prova d’alcoholèmia. Com els agents esperaven, el resultat ha donat clarament positiu. L’home ha estat acusat dels delictes de conducció temerària, conducció sota els efectes de l’alcohol, contra la seguretat viària i lesions. Pel que fa a les dues persones que han resultat ferides, no revesteixen cap mena de gravetat.