La Guàrdia Civil ha detingut un home de 25 anys com a presumpte autor dels delictes de conducció temerària, pèrdua de vigència del permís de conduir, lesions greus per imprudència a un menor de 15 anys i abandonament del lloc del sinistre.

Atropella a un menor i fuig

Després d'un accident en circumstàncies que no s'han precisat, el jove conductor es va veure obligat a aturar el vehicle pels danys soferts i es va personar al quarter d'Almussafes, minuts després del sinistre, per comunicar-lo encara que oferint "versions contradictòries" en "nombroses ocasions".

Manilles|Esposes / Mossos d'Esquadra

Manilles / Cedida

Els agents van constatar, després d'un test de drogues, que el conductor de 25 anys va donar resultat positiu en THC. Circulava també amb pèrdua de vigència del carnet i sense llums. Va atropellar un menor, que es troba en estat greu, i va abandonar el lloc de l'accident.

Detenció del conductor

Finalitzades les investigacions, l'acusat va ser detingut i posat en llibertat com a presumpte autor d'un delicte de lesions greus per imprudència i un altre per conduir amb temeritat manifesta.