Enxampat el conductor que ha fugit aquest dimarts després d'atropellar un ciclista a Lleida (Segrià). Un home de 46 anys ha estat detingut pels Mossos d'Esquadra com a presumpte autor d'unes lesions per imprudència greu i per abandonament del lloc d'un accident. Els fets han succeït al voltant de les deu del matí al terme municipal de la ciutat, a la carretera LL-11. Però el més curiós del cas, a més que l'individu que era al volant s'ha escapolit després del xoc, ha estat que ha amagat el vehicle darrera d'una altra furgoneta i entre la vegetació de la zona, on ha quedat parcialment ocult a l'N-II a Bell-lloc d'Urgell (Pla d'Urgell).

El ciclista ha estat traslladat al centre hospitalari

Els Mossos d'Esquadra han arribat poc després dels fets i han atès el ciclista, que havia resultat ferit menys greu. Un cop han fet les primeres comprovacions, que han permès localitzar diverses peces del vehicle escapolit, una de les quals tenia un número de sèrie, han començat les tasques per trobar-lo. Els agents del Grup de Recerca i Documentació de l'Àrea Regional de Trànsit (ART) de Ponent han realitzat les prospeccions pertinents i han determinat la marca, model i color de la furgoneta del fugitiu. El velocipedista ha estat traslladat al centre hospitalari i s'han retirat tots els objectes de la carretera L-11, que havien quedat escampats arran de l'accident.

Poc han trigat els agents en trobar el presumpte autor dels fets. Pels volts de les dotze del migdia d'aquest dimarts, els Mossos d'Esquadra han localitzat la furgoneta del causant del sinistre darrera d'un vehicle del mateix tipus, en una empresa situada a la carretera N-II a Bell-lloc d'Urgell. A més, l'han descobert amagat sota la vegetació de la zona i parcialment ocult. Un cop feta la inspecció ocular superficial han constatat que al costat davanter dret i part frontal hi havia un fort impacte amb pèrdua d'algunes peces. Que, a més, coincidien amb les recollides al lloc de l'accident i amb els danys observats al vehicle. 

Primer provoca l'accident i després se'n va a treballar

Els agents han contactat amb els empleats de l'empresa on estava estacionada la furgoneta implicada en el xoc amb el ciclista a la via que dona accés a Lleida i que comença a l'A-2, a l'est, i a l'oest a la ciutat ja com a N-II. D'aquesta manera han aconseguit identificar el conductor del vehicle i posteriorment s'han desplaçat al lloc on estava treballant i l'han detingut per la seva presumpta implicació a l'accident. L'home arrestat passarà en les properes hores a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.