La nit dels Reis Mags deixa els encantalls a Mollerussa (Pla d'Urgell). Segons ha pogut saber ElCaso.cat, aquesta matinada de divendres un conductor de 29 anys i nacionalitat romanesa circulava per una carretera de la capital comarcal quan s'ha topat amb un control dels Mossos d'Esquadra, habitual per aquestes festes nadalenques. Però lluny d'aturar-se s'ha escapolit després de negar-se a fer les proves d'alcohol i drogues i ha intentat deixar enrere els agents. Malauradament, per ell, la persecució pràcticament no ha existit atès que ha caigut al canal del municipi. Abans s'havia sortit dos cops de la via.

El conductor va quedar atrapat al canal de Mollerussa

L'home, veí de la població propera d'Arbeca (Urgell), ha caigut amb el seu Nissan Almera de color platejat directament al canal. Amb tan mala sort que ha quedat atrapat dins del vehicle. Els agents van trucar als serveis d'emergències i, poc després ja hi havia efectius de bombers de la Generalitat i facultatius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) al lloc de l'accident.

Els bombers l'han hagut d'excarcerar i els sanitaris del SEM l'han atès poc després. L'individu ha resultat ferit lleu i no ha necessitat trasllat al centre mèdic. Els Mossos d'Esquadra, un cop ha finalitzat el rescat, l'han denunciat per negar-se a fer les proves d'alcohol i drogues, conducció temerària i en estat d'embriaguesa. La policia catalana sospita que el carnet internacional que tenia no és vàlid per conduir a l'estat espanyol. A l'home, a més, li consten cinc antecedents per infraccions anteriors.

Agressió a Mollerussa per conduir sense carnet fa tan sols uns dies

Aquest incident a la ciutat lleidatana arriba pocs dies després de l'agressió d'una parella a un agent dels Mossos d'Esquadra després que els parés en un control de carretera. En aquest cas, que va ocórrer el 3 de gener de matinada, un jove de 25 anys va ser detingut per conduir ebri i sense carnet. La policia el va portar a casa i en obrir la porta la seva nòvia va atacar-los amb un bat de beisbol. Afortunadament, en el d'aquesta nit, l'home tan sols va fugir i precipitar-se al canal causant danys materials però no personals.