Aquesta matinada els Mossos d’Esquadra han detingut a Mollerussa (Pla d’Urgell) un jove de 25 anys per conduir ebri i sense carnet, així com per trencar una condemna judicial. Els fets han ocorregut cap a les dues de la nit en el context d’un control rutinari d’alcoholèmia a la carretera E-23 de la localitat lleidatana.

Positiu en alcohol i drogues

Durant la passada nit els Mossos havien muntat un control d’alcoholèmia rutinari a una carretera d’entrada a Mollerussa. Segons avança el diari Segre, cap a les dues de la matinada un dels cotxes que s’apropava va fer un gir brusc a gran velocitat en adonar-se de l’existència del control. Els agents el van perseguir durant un tros fins que el van interceptar a l’avinguda Jaume I.

El conductor no portava el DNI a sobre i, després de sotmetre's a la prova d'alcoholèmia, els agents van constatar que tenia 0,48 mg/l d'alcohol en sang. Seguidament, se'l va fer un test de drogues el resultat del qual va ser positiu en cocaïna i THC. Per poder-lo identificar i procedir amb l'arrest, la policia el va acompanyar fins al seu domicili perquè pogués recollir la seva documentació.

Atacats en obrir la porta

En arribar a casa seva, molt a prop d’on l’havien arrestat, els va obrir la porta la parella del detingut, qui va colpejar un dels agents amb un bat de beisbol. Després de retenir també la dona, de 37 anys, els Mossos van poder comprovar que el conductor no disposava de carnet i que, a més, tenia una ordre d’allunyament vigent contra la seva parella, a més de diversos antecedents.

Els Mossos d’Esquadra han acabat arrestant el jove per negar-se a sotmetre’s a la prova d’alcoholèmia, per no disposar de carnet de conduir i per trencar l’ordre d’allunyament. A hores d’ara el detingut està a l’espera de passar a disposició del Jutjat d’Instrucció de guàrdia de Lleida. Per la seva part, la dona està sent investigada per un delicte d’atemptat contra els agents de l’autoritat.