Un jove de 22 anys, veí de Lleida, s'encasta contra una caseta de l'ONCE quan fugia de la Guàrdia Urbana a tota velocitat. Anava begut i drogat.

Fuig de la Guàrdia Urbana de Lleida begut i drogat

Aquest dimecres a dos quarts de sis de la tarda, la Guàrdia Urbana de Lleida va veure com un cotxe conduïa a gran velocitat pel carrer Príncep de Viana de la capital.

Un dispositiu de la policia va començar a perseguir-lo i a donar-li l'alto. Però el conductor va fer cas omís i va seguir circulant ràpidament per la ciutat, canviant bruscament i de forma contínua de carril i posant en clar perill la resta d'usuaris de la via.

Accidente ONCE Lleida / ACN

S'encasta contra la caseta de l'ONCE quan fuig de la Guàrdia Urbana / ACN

Al final, el noi que conduïa va perdre el control del turisme a la cruïlla del carrer Baró de Maials amb Rosa Parks va impactar contra una caseta de l’ONCE i un vehicle estacionat.

Després de xocar, els agents de la Guàrdia Urbana van descobrir que el jove, que duia quatre ocupants més dins el seu cotxe, es trobava sota els efectes de l'alcohol.

Destrossa una caseta de l'ONCE

Llavors el van sotmetre a les proves, donant un resultat positiu en alcohol de 0,71 mil·ligrams per litre. També va donar positiu en drogues, concretament en THC i metamfetamines

Accidente ONCE Lleida / ACN

Anava begut i borratxo quan va perdre el control del cotxe / ACN

Fins i tot una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques, SEM, va haver d'acudir al lloc dels fets per atendre el conductor, que tenia cremades al pit causades pel cinturó de seguretat. També un dels acompanyants va ser assistit pel mareig, va informar la Guàrdia Urbana de Lleida.

Sense assegurança ni ITV

Els agents el van denunciar penalment per conducció temerària, conduir sota la influència de l'alcohol i de les drogues, per no tenir l'assegurança de responsabilitat civil obligatòria i per la ITV caducada.

No el van denunciar, però, per circular sense carnet, ja que, tot i que el tenia retirat per pèrdua de punts, no se li havia notificat.

ONCE Lleida / Guardia Urbana Lleida

Un altre vehicle, que estava estacionat, també va patir danys / Guàrdia Urbana Lleida

Condueix borratxa i provoca un accident a Castelló

Un altre incident viari, per sort anecdòtic, s'ha fet públic avui, quan una noia de 25 anys ha estat enxampada després de conduir beguda, sense les mans al volant i ballant. Es va delatar ella mateixa gravant un vídeo i penjant-lo a les xarxes socials.

Les imatges es van gravar el passat diumenge a la nit a Benicàssim, Castelló, on hi havia un embús de cotxes. Faltava poc pel toc de queda i els cotxes estaven aturats en línia recta. La noia va acabar envestint un dels vehicles de la cua, per després fugir a tota velocitat.

Fuig, però l'enxampen per un vídeo a les xarxes socials

Dins del cotxe colpejat es trobaven quatre persones, que van ser traslladades a l’Hospital General de Castelló amb contractures. Al seu torn i per la inèrcia, van xocar amb un altre cotxe que tenien al davant.

Accident Benicàssim / RRSS

Conduïa borratxa i ballant al cotxe quan va provocar un accident / Cedida

La Policia Local de Castelló va anar a casa de la infractora perquè coneixia la matrícula de la culpable. També van informar la Policia Local de Benicàssim.

Van trobar la infractora dins del seu immoble. La policia va fer-li un control d’alcoholèmia i van comprovar que estava borratxa, encara que ja havien passat dues hores de l’accident.  La noia ha estat acusada de totes les anteriors infraccions i d’un delicte de fuga.