Hi ha vegades que un incident pot acabar en una persecució pels carrers de la ciutat. Això ha passat a Lleida (Segrià) aquest dilluns, quan el conductor d'un camió s'ha emportat un balcó del barri de la Bordeta, al marge esquerre del riu Segre. L'home va impactar amb el seu tràiler contra l'estructura del primer pis, situat a l'avinguda de Flix de la capital de Ponent. Després d'això, l'individu ha intentat fugir del lloc, mentre es veia com el metall de la petita terrassa havia quedat malmès i fins i tot la cantonada de construcció d'obra que fa de terra. 

En qualsevol cas, els agents de la Guàrdia Urbana de Lleida s'han activat després de tenir coneixement de l'impacte contra el balcó del primer pis d'aquesta avinguda lleidatana. Diverses dotacions s'han desplegat per la zona i finalment han aconseguit aturar l'home a prop de les vies de tren d'alta velocitat per on circulen els AVE, Alvia, Avant i d'altres, abans de fer parada o un cop han sortit de l'estació de Lleida-Pirineus. Els policies li han practicat les proves d'alcoholèmia i substàncies estupefaents, donant positiu a la primera amb una taxa d'alcohol en aire aspirat de 0,77 i 0,79 mil·ligrams per litre.

Denunciat penalment per donar positiu a la prova d'alcoholèmia

Respecte als danys provocats al balcó, la Guàrdia Urbana de la ciutat ha informat que no són greus. Tampoc perilla l'estructura de l'edifici i, tot i que serà necessària una petita reparació, no sembla que hagi afectat la mateixa terrassa del primer pis de l'avinguda Flix de Lleida. Els agents, davant de l'impacte amb el camió, l'intent de fugida pel barri de la Bordeta de Lleida fins a les vies del tren d'alta velocitat i el positiu per consum de begudes alcohòliques abans d'agafar el tràiler, han denunciat penalment l'home per alcoholèmia. Això es deu al fet que superava els mil·ligrams per litre d'aire aspirat perquè es considerés penal per un conductor professional.