La policia local de Roses ha detingut el conductor d'un vehicle que cap a les 3 de la tarda va atropellar un matrimoni francès en un pas de vianants. La parella va morir per les ferides ocasionades. El causant de l'accident, de 40 anys i veí de Figueres, va donar positiu en el test d'alcoholèmia i negatiu en el de drogues.

Atropellament mortal en un pas de vianants

L'accident es va produir a la ronda de Circumval·lació de Roses (Girona), en concret a la ronda Ferran Cufí. El matrimoni es disposava a creuar quan un vehicle es va aturar per cedir-los el pas. En aquell moment, l'automòbil causant de l'accident, el va avançar pel carril lateral i va atropellar a la parella, que no el va poder veure. Van ser fatalment envestits. En aquest tram hi ha tres carrils, dos de sortida i un altre d'entrada.

Segons va explicar la policia local, la dona, de 68 anys, va morir al lloc del sinistre. L'home va ser traslladat en estat crític en helicòpter a l'hospital Josep Trueta de Girona, on va morir a la tarda a causa de les ferides, van precisar fonts del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Va morir una hora i mitja més tard.

Doble homicidi imprudent

L'arrestat roman detingut, en espera de passar demà a disposició judicial, on haurà de respondre a l'acusació d'un doble homicidi imprudent i al delicte de conduir en estat d'embriaguesa.