Les operacions estètiques no sempre surten bé ni obtenen els resultats que volia la persona que va decidir passar per la sala d'operacions per veure's millor a si mateixa. Hi ha molts exemples d'això i molts motius pels quals la gent decideix canviar part de la seva fisiognomia.

Algunes d'aquestes operacions se sotmeten a elles per millorar la seva salut, un exemple d'això són les operacions de nas, que poden ajudar que el pacient respiri millor i, de passada, canviar la forma de la cara de l'operat perquè sigui més estètica, tenint en compte els gustos personals de l'implicat.

També hi ha algunes persones que persegueixen un ideal de bellesa inabastable, que canvia segons l'època. Intenten assemblar-se a la perfecció encara que això impliqui gastar una quantitat enorme de diners en moltes operacions diferents que els ajudin a canviar per complet la seva fisiognomia.

El cas de Dale Saint Cullen

El britànic Dale Saint Cullen ha gastat prop de 30.000 euros en operacions estètiques al llarg de la seva vida. L'objectiu d'aquest jove de 28 anys és el d'aconseguir ser la perfecció. Un ideal que fa molt temps que persegueix  i que li ha costat una fortuna.

Es va sotmetre a la seva primera operació estètica el 2017 i des d'aleshores no ha parat de passar per la sala d'operacions a la recerca d'un ideal de bellesa inabastable. Les seves operacions són nombroses i el cert és que els seus canvis físics s'aprecien a simple vista, recentment s'ha sotmès a una rinoplàstia, un implant de mentó i una operació dental.

Dona-li Saint 2 Tw

Dale Saint / Twitter

Després de tantes operacions i cinc anys invertits s'ha adonat que no és possible ser perfecte i culpa de la seva desgràcia a les xarxes socials i el que projecten moltes persones en un àmbit de falsa perfecció, tant física com mental.

Dale Saint Cullen va concedir una entrevista a Chronicle Live en la qual va parlar sobre la seva situació i com va acabar sent un addicte al bisturí: "No em vaig adonar en el seu moment, però a les xarxes socials trobava gent que es veia perfecta i vaig entrar en aquest cercle viciós d'intentar assolir el que no era real, tot és completament fals", va comentar.

El jove ataca el que projecten les xarxes socials

La influència de les xarxes socials era enorme per a Dale Saint Cullen, tant era així que quan parlava amb els metges abans de les operacions els ensenyava fotos d'altres persones o seves en les quals s'aplicava un filtre d'Instagram per canviar la forma de la seva cara real.

En l'entrevista va decidir enviar un missatge positiu, allunyat de la seva actitud inicial per a altres persones que puguin estar en una situació similar a la seva: "Mai no assoliré el que vull. T'has d'estimar a tu mateix", va dir.

Va lamentar el que projecten les persones a través de les xarxes i va recriminar l'actitud d'algunes persones famoses que fomenten les operacions estètiques: "Ara sembla que la gent en xarxes socials és cada vegada més i més jove. Quan animen els seus seguidors a operar-se o els diuen a la gent quins productes comprar o com aconseguir el somriure perfecte, és una bogeria", va comentar.

Malgrat tot el que ha passat diu que no es penedeix de totes les seves operacions ni lamenta haver-hi invertit tant temps i diners.