L'expectació pel concert de Coldplay a Barcelona ha deixat alguns fans fora de l'Estadi Olímpic de Montjuïc. Els Mossos d'Esquadra han detingut quatre persones per vendre passis especials, polseres i credencials per accedir al recinte que, malauradament per als compradors, van resultar ser falses. Els homes arrestats suplantaven la identitat dels organitzadors i buscaven possibles víctimes als voltants del recinte on s'havia de celebrar l'espectacle. Una tècnica que ja havien fet servir en esdeveniments musicals anteriors i de similar envergadura.

Algunes persones no van poder accedir a l'Estadi Olímpic de Montjuïc per veure en directe Coldplay. Aquest fet, que ja s'ha produït en esdeveniments similars a la ciutat, especialment els de gran envergadura, va propiciar que la policia catalana activés un dispositiu per localitzar els presumptes venedors il·legals i els van arrestar aquest dijous. Els quatre homes detinguts estan acusats d'un delicte d'estafa i falsedat documental. I, de moment, hi hauria almenys una víctima, tot i que no es descarta que n'hi hagi hagut més durant el concert de la banda de rock britànica que va fer vibrar Barcelona fins poc després de dos quarts de deu de la nit.

Recomanació dels Mossos: comprar als canals autoritzats i desconfiar de la venda al carrer

Els Mossos d'Esquadra, segons han informat, van desplegar aquests dies previs al concert un dispositiu específic per detectar aquest tipus de situacions. D'aquesta manera, i a través de la feina coordinada amb els organitzadors de l'esdeveniment a l'Estadi Olímpic de Montjuïc, els agents han tingut coneixement de fins a 250 reclamacions. La policia catalana ha tornat a recomanar als usuaris i fans dels diferents grups que fan parada per actuar a la ciutat que comprin les entrades als canals autoritzats i desconfiïn de la venda de tiquets al carrer a prop de la zona on se celebra l'espectacle musical.