L'expectació pel concert de Coldplay a Barcelona ha deixat alguns fans fora de l'Estadi Olímpic de Montjuïc. Els Mossos d'Esquadra han detingut quatre persones per vendre passis especials, polseres i credencials per accedir al recinte que, malauradament pels compradors, van resultar ser falses. Els homes arrestats suplantaven la identitat dels organitzadors i buscaven possibles víctimes a les immediacions del recinte on s'anava a celebrar l'espectacle. Una tècnica que ja havien fet servir en esdeveniments musicals anteriors i de similar envergadura.

Algunes persones no van poder accedir a l'Estadi Olímpic de Montjuïc per veure en directe a Coldplay. Aquest fet, que ja s'ha produït en esdeveniments similars a la ciutat, especialment els de gran envergadura, va propiciar que la policia catalana activés un dispositiu per localitzar els presumptes venedors il·legals i els van arrestar aquest dijous. Els quatre homes detinguts estan acusats d'un delicte d'estafa i falsedat documental. I, de moment, hi hauria almenys una víctima, tot i que no es descarta que hagi hagut més durant el concert de la banda de rock britànica que va fer vibrar Barcelona fins a poc després de dos quarts de deu de la nit.

Recomanació dels Mossos: comprar als canals autoritzats i desconfiar de la venda al carrer

Els Mossos d'Esquadra, segons han informat, van desplegar aquests dies previs al concert un dispositiu específic per detectar aquest tipus de situacions. D'aquesta manera, i a través de la feina coordinada amb els organitzadors de l'esdeveniment a l'Estadi Olímpic de Montjuïc, els agents han tingut coneixement de fins 250 reclamacions. La policia catalana han tornat a recomanar als usuaris i fans dels diferents grups que fan parada per actuar a la ciutat que comprin les entrades als canals autoritzats i desconfiïn de la venda de tiquets al carrer a prop de la zona on es celebra l'espectacle musical.