Els membres de l'equip de futbol infantil del Puerto Malagueño es troben desolats. El passat diumenge al vespre, en ple partit, un dels seus jugadors es va desplomar en mig del campMarvellous Onanefe Johnson tenia només 13 anys, però va patir una parada cardiorespiratòria que els sanitaris no van poder revertir, tot i haver intentat reanimar-lo durant gairebé una hora.

El Puerto Malagueño s'enfrontava a Los Prados en un partit de Tercera Andalusa infantil. Quedaven només cinc minuts per finalitzar el joc quan el menor va caure a plom de sobte. Una de les assistents al partit era infermera, i va ser la primera a arribar fins al nen i començar les maniobres de reanimació. Segons relata a Diario Sur el president del club, Juan Manuel Liñán, es va trucar immediatament al 061 i també van treure el desfibril·lador del qual disposen en el mateix club per a situacions d'emergència.

Van estar una hora reanimant-lo, sense èxit

En arribar els sanitaris van continuar amb les reanimacions, que es van estendre durant una hora, i fins i tot li van col·locar una via intravenosa per accelerar el seu possible trasllat a l’hospital. Però tots els seus esforços van ser en va, ja que el cor del nen no va respondre i va morir al camp Julián Torralba. Segons informen des del mateix club, Marvellous Onanafe té tres germans, i un d’ells, de 12 anys, és jugador del mateix equip.

Mor atropellat un jugador del Fuentes de Ebro

El passat 9 de desembre la tragèdia va assolir el món del futbol. El jugador de 23 anys Luis Miguel López Andrés, més conegut com a ‘Luismi’, va morir en un accident de tràfic quan tornava a Saragossa després d’haver entrenat amb el seu equip, el CD Fuenes. La Guàrdia Civil va detenir al conductor responsable del sinistre, que en el moment de la col·lisió es trobava en un estat d’embriaguesa, i va passar a disposició judicial acusat dels delictes d’homicidi per imprudència, conducció temerària i per conduir amb taxes positives d’alcohol.