Aquest dissabte a la nit, un local de kebab de Torrefarrera va esdevenir l'escenari d'una violenta baralla tumultuària amb destrals i catanes incloses. L'enfrontament va començar cap a dos quarts de dotze de la nit, quan els serveis d'emergències van rebre l'alerta que hi havia un grup de persones en un establiment de l'avinguda de Lleida d'aquest municipi del Segrià que s'havien agredit a cops de puny, primer, per després passar a les armes blanques. El succés es va saldar amb un ferit i cinc persones detingudes

Destralades i estocades amb catanes en un kebab 

Segons ha pogut saber ElCaso.cat, un grup de persones es va enredar en una baralla que va acabar arribant a les mans dins d'un restaurant de kebab, per motius que es desconeixen. Després d'agredir-se a cops de puny, un d'ells va marxar del lloc, només per tornar una estona més tard acompanyat d'un gos i armat amb una destral. Poc després van arribar uns amics seus amb catanes, i amb les quals van continuar la baralla. 

El desenllaç d'aquest altercat va ser un ferit greu amb mossegades de gos i politraumatismes. Quan van arribar les patrulles dels Mossos d'Esquadra van poder detenir cinc de les persones implicades, als quals els van confiscar les respectives catanes, així com una arma de foc simulada. Pel que fa a la víctima d'aquesta baralla, després de rebre una primera assistència in situ per part dels facultatius sanitaris del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), el van traslladar a un hospital on va ingressar en estat greu. 

Apunyalen un home al centre de Lleida 

Aquest diumenge de matinada, segons ha avançat aquest mitjà, un home ha estat ferit per una punyalada durant una discussió que ha pujat de to a la plaça Josep Solans de la capital de Ponent. Els Mossos han pogut detenir el presumpte agressor, un home d'origen subsaharià, i han recuperat el ganivet amb el qual hauria ferit la víctima, d'ètnia gitana, al costat dret de l'abdomen. El ferit es troba ingressat a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida, greu.