Batalla campal al barri de la Mariola de Lleida. Una baralla multitudinària ha deixat diversos ferits aquest dimecres 1 de maig cap a les quatre de la matinada, després d'un enfrontament entre dos grups. La Guàrdia Urbana de Lleida i els Mossos d'Esquadra han detingut quatre persones arran de l'incident, un home ha estat apunyalat i un altre ha patit un tall a la mà, segons han explicat diversos mitjans locals. Les ganivetades que es van viure a la zona van motivar un important desplegament policial amb unitats de l'Arro i agents dels dos cossos.

L'home de 45 anys va rebre una ganivetada al cos i va ser traslladat a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida, va necessitar diversos punts de sutura. Segons ha apuntat el diari Segre, la baralla s'hauria iniciat per la suposada agressió d'un adult nord-africà a un menor d'ètnia gitana. Aquest incident va provocar una batalla campal i poc després la policia va ser alertada dels fets, traslladant-se fins allà amb patrulles de Seguretat Ciutadana i unitats de l'Arro dels Mossos d'Esquadra juntament amb efectius de la Guàrdia Urbana de Lleida. Els agents van aconseguir separar els dos grups enfrontats i van identificar els implicats.

Quatre detinguts per la baralla a la Mariola de Lleida

Més tard, la Guàrdia Urbana va detenir dues persones després dels fets mentre els altres dos individus arrestats els van enxampar els Mossos d'Esquadra poc després, durant el matí, un al seu domicili al mateix barri de la Mariola i l'altre a l'Hospital Arnau de Vilanova, el ferit per arma blanca. La policia catalana ha obert una investigació al respecte i no descarta noves detencions. Arran d'aquest incident l'1 de maig, els dos cossos policials van desplegar durant tot el dia un gran dispositiu de prevenció per evitar noves baralles o agressions.