Greu accident de trànsit a les carreteres catalanes. Un motorista ha resultat ferit crític després de xocar amb un cotxe mentre circulava per l’N-340 a Alcanar (Montsià). Els serveis d’emergències han rebut l’avís a les 09:54 del matí d’aquest diumenge, informant de la col·lisió entre els dos vehicles al punt quilomètric 1.069. Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per esclarir els motius d’aquest sinistre.

Un ferit crític

En circumstàncies que encara no s'han pogut aclarir, un cotxe i una moto han topat mentre circulaven per la carretera N-340. El xoc ha ocorregut a tocar de la urbanització Serramar de la localitat d'Alcanar, i els veïns han pogut avisar ràpidament al telèfon d'emergències 112.  A conseqüència de l'accident, el conductor de la moto ha resultat ferit crític. Fins a l'escena del sinistre s'han desplaçat diverses ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) que han evacuat el motorista a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona.

Una dotació dels Bombers de la Generalitat i una patrulla dels Mossos d’Esquadra també s’han personat al lloc, i han tallat la carretera en tots dos sentits amb desviaments per una carretera secundària. A dos quarts de dotze el trànsit s’ha pogut reprendre amb normalitat.

Mor un motorista a la ronda Litoral de Barcelona

Dimecres passat un motorista perdia la vida en un accident a la ronda Litoral, al terme municipal de Sant Adrià del Besòs (Barcelonès). En circumstàncies que es desconeixen, el conductor de la moto va morir en caure del vehicle després de sortir de la via. Els serveis d'emergència van rebre l'avís poc després de les quatre de la tarda. Fins al lloc es van desplaçar els Mossos d'Esquadra i diverses dotacions del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Els sanitaris van fer tot el possible per reanimar el conductor, però sense èxit, i no van poder fer res més que certificar la seva mort al mateix lloc de l'accident.