Cristiano Ronaldo és un dels esportistes més rics del món. El portuguès guanya a l'any més de 120 milions d'euros pel seu contracte amb el Manchester United, les seves publicacions a les xarxes socials, els seus patrocinadors i els seus negocis fora de l'esport com a clíniques estètiques, restaurants, hotels o gimnasos.

La del portuguès té una de les fortunes més grans de l'esport i augmenta diàriament amb els nous negocis de Cristiano Ronaldo. Com a empresari li ha anat relativament bé i ha tingut èxit a diversos sectors, la qual cosa li ha permès augmentar el seu patrimoni amb immobles i altres objectes de valor.

Aquesta temporada està sent un dels millors jugadors de la Premier League i és el líder ofensiu del seu equip. Després de tres temporades en la Juventus de Torí va decidir tornar al Manchester United en la seva recerca per conquerir més títols abans que acabi la seva reeixida carrera.

Els cotxes de Cristiano Ronaldo

El davanter portuguès sempre ha estat un apassionat dels cotxes i pot presumir de tenir més de 20 vehicles d'alta gamma al seu garatge. Alguns d'ells tenen un valor de mercat enorme i són molt exclusius.

Encara que alguns dels cotxes més impressionants que tenia ja no són al seu garatge, com el Bentley Continental GT Speed que va vendre el 2016 en una subhasta.

Cristiano Ronaldo EP (2)

Cristiano Ronaldo / Europa Press

Alguns dels cotxes més cars de Cristiano Ronaldo són el McLaren Senna que va comprar recentment per una quantitat propera al milió d'euros. És un vehicle de 800 cavalls de potència, que passen de 0 a 100 km/h en 2,8 segons i poden assolir els 340 km/h. Únicament hi ha 500 models a tot el planeta.

També té un Lamborghini Aventator valorat en 230.000 euros. Aquest cotxe va estar embolicat en una polèmica misteriosa quan va ser trobat en una cuneta, completament abandonat. El portuguès va explicar que va ser perquè es va fer mal en el canell i no va poder continuar conduint-lo.

El cotxe més car el garatge de Cristiano Ronaldo és el Koenigsegg CCX de 2009. Té un valor d'uns 3,4 milions d'euros i és un dels vehicles més potents del mercat. Té 1.018 cavalls de potència i és capaç d'assolir els 402 km/h.

La nova adquisició de Cristiano Ronaldo

El mes de maig el portuguès va decidir comprar un nou model de la marca Ferrari, concretament el Monza SP1. Un monoplaça que és considerat pels experts com el cotxe més bonic del món.

És un cotxe summament nou i cridaner, a més la mateixa marca Ferrari selecciona les persones que poden comprar-lo. El davanter és un dels clients habituals de la firma italiana i no va dubtar a pagar els 1,6 milions d'euros que costa aquesta joia de l'enginyeria.

El Monza SP1 està fabricat amb fibra de carboni i té el motor més potent que ha creat Ferrari en tota la seva història. Cristiano Ronaldo no és l'únic futbolista que té aquest model, també l'ha comprat el suec Zlatan Ibrahimovic.