Clive Arrindell, més ben conegut com 'el calb de la Loteria' va ser un actor de Trinitat i Tobago molt popular a Espanya per la seva actuació en alguns dels més icònics anuncis de la Loteria de Nadal, el sorteig més important en l'àmbit nacional.

Durant vuit anys va ser el protagonista dels anuncis de la Loteria de Nadal, que normalment són els més icònics i sentimentals de tota la televisió a Espanya, ja que encarnen un missatge de sort, esperança i amor. En ells se'l podia veure bufant cap a la càmera amb el braç estès mentre es veien números o bombolles com si sortissin de la seva mà.

El seu últim paper a la televisió espanyola ho va tenir el 2019 quan Pescanova el va contractar per protagonitzar la seva campanya nadalenca imitant l'estètica i els gestos que el van catapultar a la fama. Recordem que va participar en els anuncis de la Loteria de Nadal des de 1998 fins a 2005 pel que és extremadament conegut.

El seu paper als anuncis de la Loteria

En 2018 Clive Arrindell va concedir una entrevista als companys d'El Mundo en la qual va explicar diverses coses de la seva vida, les seves aficions, memòries i projectes. Va comentar com va aconseguir el paper per ser l'estrella de Nadal als anuncis de la televisió a Espanya: "M'havia rapat el cap per a una feina que feia al teatre i era l'únic calb en les proves, així que destacava," compte Arrindell.

Arrindell comenta que gaudia molt dels seus viatges a Espanya per gravar els anuncis i deixa clar quins són els que més li van agradar: "Els dos primers van ser els millors, després es van introduir canvis i s'anava experimentant. Per a mi la setmana de novembre que anava a Espanya a rodar era la millor de tot l'any, tot i que això em condicionava també per agafar feines al teatre perquè alguns no acceptaven que me'n fos una setmana, vaig perdre algunes oportunitats lucratives per l'anunci", va comentar.

calb loteria Twitter

Arrindell en un anunci / Twitter

Va deixar de protagonitzar l'anunci el 2006, Arrindell va comentar que els motius van ser perquè els encarregats de fer l'espot publicitari li van dir que el seu personatge "enfosquia la marca". Malgrat això, el popular actor tenia un contracte fins a 2009 i va continuar cobrant durant quatre anys els 120.000 euros anuals que tenia firmats sense actuar.

Què ha estat d'ell?

Clive Arrindell va comentar que ha passat per diversos moments desagradables. Va perdre els seus pares i els seus dos nebots en molt poc temps i això el va afectar considerablement: "Porto molt mala ratxa, tampoc no em surt res de feina, no estic en el meu millor moment encara que tinc bona salut i no sento els 68 anys que em marca el calendari", va comentar.

El 2016 va tenir una nova oportunitat apareixent en la famosa sèrie The Crown, disponible en Netflix. En el sisè episodi de la primera temporada sortia interpretant l'amo d'un diari. Encara que no era gens fàcil reconèixer-ho, ja que en l'escena no surt rapat.

Ha participat en moltes obres de teatre, sent les de William Shakespeare en les quals més ha destacat. A més, va comentar que actualment professa la religió budista: "El budisme no té déu ni codi moral, i això és el que m'agrada, les altres religions que he conegut et segresten amb la seva moralitat", va dir.