Un noi de 19 anys acaba a l'hospital després de ser segrestat i torturat per una presumpta cita de Tinder a Edimburg. Tenia el cos cremat, ossos trencats i ferides de ganivet a la cara, desfigurant-li la cara.

Una cita de Tinder fatal a Escòcia

En Cobhan McLelland, un soldat de 19 anys, va marxar del campament militar de Dreghorn Barracks dissabte a la nit després d'acordar una cita per Tinder amb una noia en una casa de Kidlaw Close, a quinze minuts de cotxe.

Però el que es va trobar va ser una trampa de segrest, tortura i ferides. Cap a les sis del matí de diumenge, després de tota la nit, veïns van denunciar un incident a un habitatge del barri escocès. Patrulles policials es van desplaçar a l'àrea de Gracemount de la capital.

Segrest i tortures a un noi de 19 anys: ganivetades i cremades

Van trobar el Cobhan amb la cara desfigurada, ossos trencats, cremades per tot el cos i ferides de ganivet a la cara.

La policia va posar fi al segrest traslladant la víctima a l'hospital per tractar les ferides i amb la detenció d'un altre noi, també de 19 anys, com a presumpte autor dels fets.

Cita Tinder Escocia / Cedida

El Cobhan va ser enganyat a través de Tinder i va ser torturat, patint cremades, ganivetades a la cara i ossos trencats / Cedida

No es va declarar culpable i va ser posat en presó preventiva pel Tribunal del Sheriff d'Edimburg aquest dilluns fins a la seva segona compareixença davant el jutge el dimarts vinent.

Cita Tinder Escocia / Cedida

El noi va ser traslladat a l'hospital després de passar la nit segrestat i torturat / Cedida

Cobhan, que es va unir a l'exèrcit escocès amb 16 anys i que és originari de Doncaster, Yorkshire, a Anglaterra, va compartir una foto des del llit de l'hospital, escrivint que s'està recuperant "lenta però segurament".