Els Bombers de la Generalitat han acudit durant la matinada d’aquest dimecres a un incendi generat en un bloc de tres pisos de la carretera Mas d’en Verge de Tortosa (Baix Ebre). El foc s’ha desencadenat al voltant de les 02:21 hores, que és quan els serveis d’emergència han registrat l’avís. Fins al lloc s’han mobilitzat cinc dotacions dels Bombers i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que han pogut atendre als cinc ferits, abans de traslladar tres d’ells a l’Hospital Verge de la Cinta en estat menys greu.

Segons han informat des del cos de bombers, les flames s’haurien originat en un dels pisos de la segona planta de l’edifici. Quan han arribat, l’incendi ja estava totalment desenvolupat i havia cremat el menjador, la cuina i el rebedor, i la resta de l’habitatge havia quedat afectat pel fum. Una persona que era l’interior ha hagut de ser evacuada amb la caputxa de rescat i dues famílies, que estaven confinades a la tercera planta, també han estat assistides pels bombers.

El fum ha afectat dues plantes

A banda de l'immoble on s'ha produït l'incendi, dos pisos més de la planta superior han quedat afectats per l'intens fum. Dues de les persones rescatades han estat ateses pels sanitaris del SEM, i han pogut rebre l'alta in situ. Els altres tres ferits han estat estabilitzats i traslladats a l'hospital, i no es tem per la seva vida.

Mentrestant, els bombers van treballar per apagar el foc, que s’ha donat per extingit poc abans de les quatre de la matinada. Després de comprovar l’estructura de l’edifici, es van descartar danys que puguin suposar un risc pels veïns, que han pogut tornar a les seves cases tan bon punt han acabat les tasques de ventilació i extinció.