Chris Hemsworth és mundialment conegut per encarnar Thor a la pel·lícula de Marvel que ja compta amb quatre parts. Actualment, en tan sols deu anys, ha amassat una fortuna milionària que l'ha col·locat en la llista Forbes de persones més riques.

Però el jove musculós, que desperta passions a tot el món per la seva bellesa i talent, va començar sent una bonica i desconeguda cara que acompanyava a l'estrella Elsa Pataky. Així ha aconseguit arribar al cim.

Chris Hemsworth, una dècada de glòria

El contracte que el va llançar a la fama el va firmar el 2011 per 150.000 dòlars, uns 125.000 euros -poc per a produccions del nivell de Marvel-. El seu rol: interpretar el déu del tro en la primera part del que es convertiria en tetralogia taquillera.

Chris Hemsworth / EP

Chris Hemsworth / EP

La pel·lícula va aconseguir una recaptació mundial de gairebé 450 milions de dòlars, que el van catapultar a les pantalles en les moltes seqüeles de la saga.

Thor: The Dark World, el 2013, Thor: Ragnarok, el 2017 i Thor: Love and Thunder, que s'estrenarà el 2022, van continuar mantenint l'australià com a protagonista, donant-li l'oportunitat de sortir també en la saga de Los Vengadores.

De parella d'Elsa Pataky a actor multimilionari

Aquest 2011 en què la seva vida va donar un tomb, només era conegut per ser la nova parella d'Elsa Pataky, que ja era una estrella a Espanya després del seu èxit en Al salir de clase i les seves posteriors feines com a actriu, productora, periodista i model.

Però Thor ho va canviar tot i va començar a embutxacar-se 15 milions de dòlars per pel·lícula des de 2017. Ara és considerada una de les estrelles més ben pagades de la indústria, i la seva vida familiar amb Pataky està sempre en el punt de mira. Perquè a més no s'assembla en res a la de tants altres actors, que viuen envoltats de luxes a les zones més cobejades del món.

Després de vendre les seves mansions a Califòrnia, tota la família -va tenir tres fills amb Pataky: India Rose, Tristan i Sasha- es va traslladar a Byron Bay, una zona surfista a la costa aquest d'Austràlia.

Allà van construir el seu màxim tresor, una casa que ha estat comparada per la seva mida amb la terminal d'un aeroport o uns grans magatzems.

Casa a Austràlia i luxes

Segons es va calcular al sector, l'habitatge podria costar uns 20 milions de dòlars. I és que compta amb un jardí de 4,2 hectàrees amb vista al Pacífic, una piscina infinita de 50 metres a la terrassa superior, cinc habitacions amb bany incorporat, un spa, un cinema, un gimnàs, una sala de jocs, centre de massatges, espai per al servei, i un llarg etcètera de comoditats. A més, per als nens, van construir fins i tot una pista de skate.

I malgrat la grandesa de l'immoble, la decoració no està omplerta de quadres adquirits en subhastes per milions d'euros amb gran renom. El més semblant a l'art famós és un mural gegant de l'artista favorit de Hemsworth, Otis Hope Carey, pel qual va pagar al voltant de 80.000 euros.

De xafarderies a la llista Forbes

A més de l'èxit de les pel·lícules d'acció, l'actor australià més desitjat és ambaixador internacional de la firma de rellotges de luxe Tag Heuer o Hugo Boss i per als seus desplaçaments sempre utilitza un avió privat.

Només faltaria, ja que, segons la revista Forbes, en 2019 Chris Hemsworth va ocupar el lloc número 24 quant a guanys en l'àmbit de l'espectacle amb 76,4 milions de dòlars.

Chris Hemsworth / EP

Chris Hemsworth / EP

Així, en una dècada, no només ha aconseguit formar una família amb Elsa Pataky, sinó que ha assolit una riquesa de 130 milions de dòlars.