Els Mossos d'Esquadra han detingut un home que aquest dijous ha provocat aldarulls i ha deixat dues persones ferides a la localitat de Montcada i Reixac. Els fets han tingut lloc al voltant d'un quart d'una del migdia quan els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís que, als voltants d'una de les estacions de tren d'aquest municipi del Vallès Occidental, hi havia un home amb una actitud agressiva i exaltada provocant problemes. L'home, de fet, havia arribat a atacar a pedrades dues persones, que havien resultat ferides. Posteriorment, havia fugit corrent i s'havia endinsat en una zona boscosa.

Agents dels Mossos d'Esquadra han començat a buscar l'home i s'han desplegat per la zona per on havia escapat amb efectius de l'Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) i un helicòpter que rastrejava per l'aire. Finalment, cap a les tres de la tarda, després de més de dues hores de cerca, se l'ha pogut localitzar en una zona boscosa de Montcada i Reixac. Els agents de la policia catalana s'han pogut abraonar sobre ell i reduir-lo sense haver de fer ús de pistoles tasser ni més força de la necessària. L'home, que no duia cap arma blanca a sobre, ha quedat detingut.

Es descarta qualsevol intenció terrorista

Un cop detingut, els agents han pogut interrogar l'home per intentar esbrinar qui era i quins motius tenia per atacar a pedrades els dos ferits. L'individu, però, presentava un discurs incoherent i sense gaire sentit. Se l'ha traslladat a un centre mèdic perquè li facin les proves corresponents i se l'examini per comprovar si, com tot sembla indicar després de parlar amb ell, pateix algun tipus de problema de salut mental. Els Mossos d'Esquadra, malgrat que l'home és de nacionalitat estrangera, han pogut descartar que el seu atac tingués cap motivació terrorista.