Aquest dissabte ha aparegut, en estranyes circumstàncies, el cadàver d'un home desaparegut a l'interior d'una estàtua de dinosaure dels Cubics de Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès). Un dia després, ha sortit a la llum la possible causa de la seva mort.

Troben un mort a Santa Coloma de Gramenet

Tot va començar el dissabte: un pare i el seu fill, un nen menor d'edat, estaven jugant, com de costum, a la zona dels Cubics de Santa Coloma de Gramenet i, de cop i volta, el nen va veure un "ninot" a l'interior del dinosaure i, immediatament, va avisar el seu pare.

Cadàver d'un home a l'interior de l'estàtua de dinosaure

Quan l'home es va apropar a l'estàtua del dinosaure, es va quedar de pedra: al seu interior hi havia un cadàver d'un home de 39 anys. De seguida, va avisar a la Policia i es van desplaçar fins al lloc dels fets. 

Atrapat cap per avall

Per treure el cadàver, van haver de fer un tall a l'estàtua, ja que l'home havia quedat atrapat cap per avall a la pota dreta posterior del dinosaure, segons informa la Cadena Ser.

Policia Local Santa Coloma de Gramenet

Troben el cadàver d'un home a l'interior de l'estàtua d'un dinosaure dels Cubics de Santa Coloma de Gramenet (Barcelonès) / Policia Local de Santa Coloma de Gramenet

Havia desaparegut hores abans

Els agents van poder esbrinar que el cadàver era d'un home de 39 anys i que els seus pares havien denunciat la seva desaparició hores abans dels fets. El seu cos no presentava indicis de violència ni de criminalitat i pensen que es tracta d'una mort accidental.

Mort accidental

Encara que no descarten cap hipòtesi, tot apunta que li va caure el mòbil a l'interior de la pota del dinosaure i que, mentre l'intentava recuperar, va quedar atrapat cap per vall i que va morir. Així i tot, caldrà esperar a saber els resultats de l'autòpsia per esbrinar més detalls i esclarir els fets.