Desarticulen una banda de narcotraficants a Terrassa (Vallès Occidental): fabricaven la droga a diferents pisos de la ciutat i la venien en un supermercat. S'han fet vuit detencions i quatre dels implicats han ingressat a presó.

Organització criminal de tràfic de cocaïna a Terrassa

La Policia Nacional ha desarticulat una organització criminal dedicada al tràfic de cocaïna a Terrassa, amb vuit persones detingudes. Quatre han ingressat a presó. Els agents van fer vuit registres simultanis, dos dels quals en habitatges transformats en laboratoris per adulterar la droga.

Policía Nacional / EFE

Detenen vuit persones en un operatiu per desarticular una banda dedicada al tràfic de cocaïna a Terrassa (Vallès Occidental) i a l'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès) / EFE

També es desplaçaven fins a l'Hospitalet per vendre la droga

L'operació va començar a principis d'any, quan es va detectar l'existència d'un grup perfectament estructural i jerarquitzat. El líder era l'encarregat de subministrar la cocaïna als altres membres, que la venien al consumidor final en els seus propis vehicles. La banda actuava principalment als barris de Sant Pere Nord i Sant Llorenç, tot i que també es desplaçaven a l'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès) amb grans mesures de seguretat.

Un supermercat era un dels punts de venda de la droga

Dels vuit registres, sis van ser en domicilis de Terrassa, un a l'Hospitalet i un vuitè en una botiga d'alimentació que era un punt de venda de droga. Els agents van intervenir 2,155 quilos de cocaïna, 144 grams de cabdells de marihuana, 71.000 euros en efectiu i una arma de foc, així com substàncies químiques per adulterar la cocaïna.

Als vuit detinguts, dels quals quatre han ingressat a presó, se'ls atribueixen els delictes de pertinença a grup criminal, contra la salut pública, tinença il·lícita d'armes i blanqueig de capitals. En l'operatiu va participar també la Policia Municipal de Terrassa.

Cau una perillosa banda criminal que planejava un assassinat a Madrid

Aquesta no és l'única organització criminal desarticulada en els darrers dies i, de fet, recentment també han desarticulat la perillosa banda criminal Los Bloods, que estaven planejant un assassinat a Madrid.

Havien "contractat" menors d'edat i sicaris per implicar-los en el crim. Tot i que hi ha diversos membres per tot Espanya, els principals operatius s'organitzaven des de Barcelona. Han detingut 13 persones per la seva presumpta implicació, de les quals 11 han ingressat a presó de manera provisional.