Dos homes van ser detinguts aquest passat dimecres a l’avinguda Ramón d’Olzina de Vila-seca després de cometre un robatori en un supermercat d’aquest municipi del Tarragonès. Des de l’establiment van alertar que un home havia entrat a comprar, havia agafat tots els aliments que va poder i, quan ja tenia el carretó ple fins dalt, va marxar corrents per la porta i sense pagar. Les càmeres de seguretat del local van gravar tota l’escena del robatori.

A l’exterior de l’establiment hi havia un cotxe aparcat, un Citroën C2, amb una persona esperant a l’interior. Quan el lladre va sortir, van carregar tots els productes al maleter i van marxar del lloc dels fets abans que els agents policials poguessin arribar. Gràcies a la descripció que van fer els treballadors del supermercat, una patrulla de la Policia Local de Vila-seca va reconèixer el lladre a l’interior d’un vehicle que circulava per l’avinguda Ramón d’Olzina, a pocs metres d’on havia tingut lloc el robatori.

Un dels lladres tenia pendent una ordre de cerca i captura

Els policies van fer aturar el cotxe i van identificar els dos ocupants de l’interior. Un d’ells no tenia antecedents policials, però l’altre tenia sobre ell una ordre de cerca i captura per part d’un jutjat de Vilanova i la Geltrú per un delicte contra la seguretat del trànsit. A més, van descobrir que el cotxe amb el qual havien fugit tenia una denúncia de feia 15 anys per robatori de la documentació.

Si pogués haver-hi algun dubte sobre la seva autoria en el robatori al supermercat de Vila-seca, van quedar dissipades quan van obrir el maleter i van trobar tots els productes alimentaris sense que tinguessin cap forma d’acreditar la seva compra. Per aquest motiu, els dos homes, residents a l’àrea metropolitana de Barcelona, van ser detinguts i acusat d’un delicte de furt. Els aliments van ser retornats al seu establiment ràpidament. S’estima que en total el seu valor econòmic era superior als 1.000 euros.