Zlatan Ibrahimovic és un dels jugadors professionals més destacats de l'última dècada en el futbol europeu. El suec, actual davanter de l'AC Milan, ha protagonitzat diversos capítols còmics i inversemblants al llarg de la seva carrera. Recentment, ha complert 40 anys i continua sent un dels atacants que hi són més en forma de tot Europa.

Es tracta d'una persona que cuida molt la seva preparació física, encara que tingui 40 anys continua competint a màxim nivell i sent molt important per al seu equip. El Milan ha tornat a competir per les primeres posicions de la classificació en la Sèrie A i gran part d'aquest canvi es deu al lideratge del suec.

Ibrahimovic és un rodamon del futbol. Ha jugat en el Malmö del seu país natal, en l'Ajax als Països Baixos, a Itàlia ha vestit les samarretes de la Juventus, Inter i Milan, també va ser una temporada en el Barça, encara que no li va ser massa bé. Va ser l'estrella del Paris Saint-Germain durant quatre campanyes, va estar als Estats Units contractat per Los Angeles Galaxy de la MLS i va jugar a les ordres de José Mourinho al Manchester United. Una trajectòria molt dilatada i reeixida que li ha suposat ser un col·leccionista de títols, guanyant 33 en total.

El regal del suec a si mateix

A començaments d'octubre Ibrahimovic va complir 40 anys i va decidir autoregalar-se un cotxe daurat molt especial. Podria tractar-se d'una picada d'ullet al significat del seu nom de pila, que vol dir "fet d'or" en llengües eslaves.

El jugador del Milan va ser vist a la ciutat italiana amb ell mentre feia unes compres pel centre de la ciutat. Es tracta d'un Ferrari SF Stradale, un esportiu molt diferent al que sol fabricar la firma del país transalpí. Es tracta d'una edició limitada d'aquesta model, únicament hi ha 500 unitats i el seu preu se situa entorn dels 450.000 euros.

Cotxe Ibra Tw

Ferrari SF Stradale / Twitter

Aquest model de Ferrari és el primer que incorpora un motor elèctric híbrid endollable, té un motor V8 de 4 litres que treballa conjuntament amb tres generadors elèctrics més. Té una potència de 1.000 cavalls i està fabricat amb materials extremadament lleugers per al seu perfecte funcionament.

Quan aquest model s'utilitza com a vehicle elèctric pot assolir una velocitat màxima de 135 km/h, a més redueix considerablement el seu consum energètic. Quan utilitza el motor de combustible tradicional pot passar de 0 a 100 km/h en 2,5 segons i assolir els 200 km/h en 6,5 segons.

Els cotxes d'Ibrahimovic

El jugador suec sempre s'ha definit com un amant dels cotxes. Als seus garatges tenen autèntiques joies de tota mena que costen molts diners. Fa molts anys, quan començava a destacar se li podia veure amb un Volvo C30, que actualment es pot comprar per uns 8.000 euros. Després ha utilitzat un Maserati Gran Turisme en diverses ocasions, aquest model es pot comprar de segona mà per 45.000 euros.

També té diversos models de les marques Audi, Mercedes-Benz i Porsche. Encara que les joies de la seva corona són el seu Ferrari Enzo, que en el moment del seu llançament costava uns 700.000 euros. També té un Ferrari 360 Spider, valorat en uns 90.000 euros. Encara que el seu cotxe més car és un Ferrari Monza SP2 de color negre pel qual el suec va pagar 1,5 milions d'euros.