Aquest dimarts al migdia s'ha trobat el cap de l'home que va aparèixer aquest dilluns decapitat i flotant al riu Guadalquivir a Còrdova. La troballa s'ha produït a la mateixa zona on es va veure el cadàver, tal com han informat fonts policials a Europa Press.

El mort va penjar-se

El cos va ser rescatat aquest dilluns al migdia pel servei de Bombers de l'Ajuntament de Còrdova, requerits per la pròpia Policia Nacional per recollir el cos de la zona de brossa del riu on han estat localitzats.

Policia Nacional / EFE

Policia Nacional / EFE

A més, ja se li ha practicat l'autòpsia. Confirma la principal hipòtesi de la Policia Nacional de què es tracta d'una mort per suïcidi. L'home va penjar-se. Segons han explicat, després que la persona morís d'aquesta forma, el cap es va desprendre del cos.

En aquests moments, els policies treballen per a la identificació del mort, ja que va ser trobat sense cap documentació.

Un home degolla la seva parella i se suïcida a Vitòria

La dona trobada aquest matí morta en un habitatge de Vitòria va ser degollada pel seu marit amb un ganivet. L'homicida va suïcidar-se després clavant-se l'arma al pit. A casa hi havia els dos fills menors de la parella en el moment dels fets i van ser ells que van avisar els serveis d'emergència. Pel que sembla la parella s'havia separat o estava en tràmits de separació.

Ertzaina / Europa Press

Ertzaina / Europa Press

Els fets s'han registrat sobre les 7:20 hores d'aquest matí en un habitatge del primer pis del número 22 del carrer Antonio Machado, al barri de Sansomendi de la capital alabesa, a l'interior del qual es trobaven també els dos fills menors d'edat. Pel que sembla, la parella s'havia separat o estava en tràmits de separació.

Segons les mateixes fonts, l'home, de 42 anys, ha tancat la dona, de 37, en un balcó de l'habitatge i l'ha degollat amb un ganivet de cuina. Després, ell mateix s'ha fet uns talls al coll amb el mateix ganivet i se l'ha clavat al pit, a l'altura del cor.