Deia ser un caníbal despietat. Bob Lee Allen, un home de 54 anys d'Oklahoma, Estats Units, ha estat condemnat a 12 anys de presó per realitzar una cirurgia il·legal de castració genital, guardar els genitals de la víctima al congelador i amenaçar de menjar-se'ls.

"Experts en cirurgies de reassignació de sexe"

Els fets van succeir l'octubre passat. Bob Lee i el seu marit, Thomas Evans Gates, de 42 anys, van castrar de manera il·legal un jove de 28 anys.

Bob Lee Allen / RRSS

Bob Lee Allen / RRSS

La parella promovia en xarxes socials que eren "experts en cirurgies de reassignació de sexe". Asseguraven que feia 15 anys en l'ofici, que practicaven aquest tipus d'intervencions. A més Bob i Thomas presumien estar demandats i tenir fins a sis clients en llista d'espera per realitzar-se el tractament.

El jove va conèixer la parella de 'cirurgians' a través d'un fòrum d'internet i va viatjar des de l'estat de Virgínia a Oklahoma per sotmetre's a una operació de canvi de sexe.

Cirurgia en una cabana aïllada

La parella i el jove es van trobar i es van traslladar a una cabana aïllada per procedir a la cirurgia. Li van arrencar els genitals només amb anestèsia local. El jove va estar conscient a tota hora.

Bob Lee Allen i Thomas Evans / RRSS

Bob Lee Allen i Thomas Evans / RRSS

El que va precedir a la cirurgia va ser més aterridor, despietat i anguniós. Durant la intervenció, que va durar dues hores, el caràcter de Bob es va transformar i es va mostrar embogit. Segons el relat de la víctima, Bob va assegurar-li que era un caníbal i que es "menjaria els seus genitals" amb molt gust.

Va guardar els genitals al congelador

La parella de falsos cirurgians va ser descoberta quan van acudir a l'hospital a visitar la seva víctima, després que aquesta hagués hagut de ser ingressada per una hemorràgia producte de la castració il·legal.

En un primer moment, Bob Lee es va declarar innocent, però el seu marit va testificar contra ell com a part d'un acord amb la justícia.

Bob Lee Allen i Thomas Evans / RRSS

Bob Lee Allen / RRSS

Els investigadors van trobar els genitals de la víctima en una bossa de plàstic en un congelador.

Després de celebrar-se el judici, Bob Lee ha estat declarat culpable de tres delictes greus: conspiració per realitzar una cirurgia sense llicència, practicar la medicina sense llicència i intent de distribució d'un bolet psicodèlic. Passarà 12 anys a la presó.

La seva parella, Judes, va ser declarat culpable de tres delictes menors després que arribés a un acord amb els fiscals de desestimar tres càrrecs de delictes greus a canvi del seu testimoni en contra del seu marit.