Un home condemnat per la violació d'una de menor va ser assassinat a la Presó Pública Cruzeiro do Oeste al Brasil. Després del crim, li van tallar el penis i li van arrencar el cor amb un raspall de dents.

Genitals arrencats a la boca del reclús

Un pedòfil que complia condemna a la presó de Peco, a la ciutat brasilera de Cruzeiro do Oeste, va ser trobat mort a la seva cel·la, amb el cor arrencat i els genitals tallats. El cor va ser trobat a un cubell d'escombraries.

Bany presó / Arxiu|Arxivament PxHere

Bany presó / Arxiu PxHere

Segons Daily Star, Alex Sandro de Souza Mota, de 30 anys, va ser trobat mort amb els genitals tallats dins de la boca. L'arma homicida era al costat del cos: un raspall de dents afilat.

Alex Sandro complia condemna per violar la seva fillastra de cinc anys. Va ser assassinat amb un cop fatal al coll.

Els assassins, identificats

La policia brasilera ja va identificar els tres presos implicats, que tenen entre 22 i 31 anys. Un d'ells va apunyalar l'home al coll, els altres dos van mutilar el cos.

Segons les autoritats, l'escena del crim va ser netejada pels reclusos. Un dels implicats, que compartia cel·la amb el mort, va confessar el crim i, com a justificació, va dir que va cometre l'assassinat perquè estava obeint les ordres de les veus al seu cap.

Un judoka campió olímpic, detingut per triple assassinat

Va tocar el cel esportiu el 2004 en els Jocs Olímpics d'Atenes. Ara s'enfronta a càrrecs d'assassinat. El primer campió olímpic de Geòrgia com a país independent, el judoka Zurab Zviadauri, ha estat detingut com a sospitós d'assassinat múltiple, segons ha informat aquest dimarts el Ministeri de l'Interior.

Zurab Zviadauri / Getty Images

Zurab Zviadauri / Getty Images

Zviadauri, de 40 anys, i un altre individu que no va ser identificat, van ser detinguts com a presumptes autors dels trets que aquest dilluns van acabar amb la vida de tres persones a la localitat de Tsinandali, a uns 95 quilòmetres a l'est de Tbilissi. El tiroteig es va originar per una disputa domèstica.

Als seus 40 anys Zurab Zviadauri és una de les cares més reconegudes de l'esport a Geòrgia. Zviadauri va guanyar l'or olímpic als Jocs d'Atenes del 2004 en la categoria de -90 quilos. Després de penjar el quimono va ser escollit diputat del Parlament (2012-2016) per la llista de Somni Georgià, el partit governamental.