Ensurt dels grossos per un agent de la Guàrdia Urbana de Barcelona que aquest dijous a la tarda, quan faltaven pocs minuts per les quatre de la tarda, va observar com un camell que estava a l'interior d'un cotxe, al carrer Piquer, al Paral·lel, feia un intercanvi de droga.

L'agent va posar-se davant del cotxe per aturar el camell i poder-lo identificar, però el traficant no va atemorir-se i en comptes de fer cas a les indicacions del policia va accelerar i va emportar-se l'agent de la Guàrdia Urbana per davant, tal com ha pogut saber ElCaso.cat.

Va saltar per evitar ser atropellat

El policia va saltar per evitar ser atropellat i es va quedar agafat sobre del capó uns metres mentre el conductor, sense tenir en compte que tenia un agent de policia aferrat al cotxe, anava accelerant.

Finalment el policia, del Grup de Delinqüència Urbana (GDU) de la comissaria de districte de Sants, va poder saltar del vehicle escàpol. L'home va resultar ferit lleu, però ha causat baixa. Té cops i rascades per tot el cos. El cotxe amb el camell es va escapar.

El camell s'entrega a la comissaria

Al cap de poca estona, i segons han explicat fonts de la policia de la ciutat a ElCaso.cat, el conductor es va entregar a la comissaria de Sants.

Guàrdia Urbana de Barcelona / ACN

L'agent de la Guàrdia Urbana de Barcelona atropellat baixa per lesions lleus / Blanca Blay

Es tracta d'un home de 21 anys de nacionalitat espanyola, de qui no n'han transcendit més detalls. L'home, coneixent que acabaria detingut, es va presentar acompanyat d'un advocat. La Guàrdia Urbana va entregar el detingut als Mossos i aquest divendres ha passat a disposició judicial. No s'ha pogut recuperar la droga que, presumptament, portava al cotxe el jove.