"Què busques? Si vols coca jo en tinc". Això és el que va oferir un camell al passeig marítim de Palma (Mallorca) a dos policies de paisà aquest dimarts de matinada. L'home, d'origen marroquí, no va adonar-se que eren agents que estaven patrullant a la zona de la platja i la sorpresa va ser majúscula quan van treure la placa d'identificació com forces de seguretat. Els fets, segons ha informat la Prefectura Superior de Policia de Balears, van succeir cap a les dues de la matinada. A l'individu se li va trobar una bossa de cocaïna.

Buscaven la droga d'un altre home a la zona de la platja

La mala sort va jugar en contra d'aquest camell de Palma. Els dos agents de la Policia Nacional es trobaven a la zona aquest dimarts de matinada buscant la droga que un altre sospitós havia llençat abans de fugir quan intentaven identificar-lo. Curiosament, en el moment que feien les investigacions corresponents, va arribar el nou venedor de drogues, pensant que eren dos potencials clients i va ser detingut, després de registrar-lo i veure que portava cocaïna entre les seves pertinences.

No és el primer enxampat per policies de paisà a Palma. A la barriada de Son Gotleu, més cap a l'interior de la ciutat, van detenir la setmana passada un home de 44 anys de nacionalitat nigeriana. Aquest va intentar fugir d'una patrulla que va aparèixer quan actuava, segons la Policia Nacional, de forma sospitosa. Quan el van interceptar, van trobar dues paperines de cocaïna i diners en efectiu, a més de set dosis de cocaïna, una paperina de cocaïna rosa i haixix en una bandolera. El traficant va quedar arrestat després de comprovar que té diferents antecedents per delictes contra la salut pública a la zona. La vigilància sense l'uniforme policial és recurrent a la capital de Balears, especialment a les zones més turístiques com el passeig marítim.