Un jove de 36 anys mor en caure del balcó pel qual pujava un matalàs en el centre de Granada. La barana va cedir i ell i el seu amic van caure des d'un quart pis. L'altre jove, de 37 anys, es troba ingressat a l'hospital en estat crític.

Caiguda mortal en el centre de Granada

Segons ha informat el servei d'Emergències 112 Andalusia, aquest dimarts sobre un quart d'onze de la nit, una desena de veïns del centre de Granada van alertar que dues persones havien caigut des d'un balcó.

Es tractava de dos amics de 36 i 37 anys que estaven pujant diversos objectes a l'àtic de l'edifici situat al carrer Estribo número 1, que fa cantonada amb l'avinguda Reyes Catòlics. Mentre pujaven un matalàs amb una corda per la part exterior, es va deslligar i els dos van intentar atrapar-lo en l'aire.

Pugen un matalàs amb una corda, però es deslliga

Va ser llavors quan la barana del balcó va cedir i ambdós van caure al carrer. Fins al lloc es van desplaçar cossos de seguretat i de bombers, a més de tres ambulàncies dels serveis sanitaris de la Junta de Dispositiu de Cures Crítiques i Urgències (DCCU) per realitzar les maniobres de reanimació als afectats.

Tanmateix, el més jove, de 36 anys, estava ja mort i els sanitaris només van poder certificar la seva mort.

Ambulància 061 Andalusia

Dos joves cauen d'un balcó pel qual pujaven un matalàs i un d'ells mor / 061 Andalusia

L'altre home, propietari del pis del qual van caure, va ser traslladat d'urgència a la secció de Neurotraumatologia de l'hospital Virgen de las Nieves, ja que va patir múltiples fractures a pelvis, cames, braços i traumatisme cranioencefàlic. Després de ser operat, continua ingressat amb un pronòstic crític.

El balcó cedeix: un mort i un ferit crític

Una altra noia de 37 anys va ser també traslladada al Virgen de las Nieves, ja que estava patint un atac d'ansietat en veure els fets.

De moment, la Policia Nacional investiga i obté proves per aclarir les circumstàncies dels fets.