Fa pocs dies, el món s'estremia davant de la macabra notícia que una família d'Auckland, a Nova Zelanda, havia trobat les restes de cossos humans a l'interior d'unes maletes que havien adquirit en una subhasta. Les autoritats de l'illa van posar fil a l'agulla ràpidament i van obrir una investigació amb què aclarir a qui pertanyien aquests cossos i en quines circumstàncies s'havien produït les morts, amb tots els indicis apuntant a un possible cas d'assassinat. Ara, els resultats de les anàlisis forenses revelen que els cossos pertanyen a dos nens de molt curtes edats que porten anys morts i tancats a les maletes, tot i que encara no han pogut ser identificats. La policia assegura que farà tot el possible per resoldre aquest macabre i cruel cas en la major brevetat possible, mentre descarten que la família que va adquirir la maleta estigui involucrada en el mateix.

Els cossos dels nens, que tenien entre cinc i deu anys, portaven diversos anys a les maletes

La policia de Nova Zelanda ha confirmat als mitjans que els dos cossos trobats a l'interior d'unes maletes adquirides en una subhasta pertanyen a dos nens que, en el moment de la seva mort, que va ser fa diversos anys, tenien entre cinc i deu anys. Per si no fos poc, la policia també ha confirmat que els cossos han estat tancats durant anys a l'interior dels equipatges, concretament, entre tres i cinc anys. La família, en rebre les maletes després de guanyar-les en la subhasta d'objectes de segona mà d'un magatzem d'Auckland, va sospitar del que contenien al seu interior, ja que desprenien una forta i desagradable fetor que ràpidament els va fer témer el pitjor. Desgraciadament, no s'equivocaven.

La policia de Nova Zelanda ha obert una "rigorosa investigació" per aclarir les circumstàncies de les morts dels nens

El detectiu i inspector de la policia de Nova Zelanda, Tofilau Faamanuia Vaaelua, ha exposat que, si bé la investigació oberta per aclarir les circumstàncies de les morts dels dos nens encara està en les seves fases més inicials, aquesta serà molt "rigorosa i exhaustiva". En declaracions als mitjans locals, afirma que els primers passos se centren a establir "quan, com i on" es van produir les morts. Alhora, l'inspector també ha confirmat que les primeres anàlisis forenses, tot i que encara no han permès identificar els nens, han revelat que aquests tenen parents residint a l'illa.

cossos trobats maletes subhasta nova zelanda ninos anus morts
La policia de Nova Zelanda va retirar les maletes de la casa i va obrir una "exhaustiva i rigorosa" investigació.

Alhora, la policia de Nova Zelanda ha contactat amb la Interpol, així com amb altres cossos policials estrangers, fet que indicaria que la policia neozelandesa, malgrat no tenir sospitosos, creu que els culpables podrien residir fora del país.