Passejar per Barcelona amb un cadàver al maleter del cotxe. Era de les darreres coses que faltaven per veure a la capital de Catalunya. La nit del 9 de març, quan faltaven pocs minuts per les dotze, els Mossos d’Esquadra van aturar una furgoneta, una Fiat Combo, a Via Augusta cantonada amb la Diagonal i van trobar, a la part posterior, el cadàver d’un home. 

Segons han explicat fonts de la policia catalana a ElCaso.cat, els Mossos ja han practicat detencions i s’espera poder aclarir què va passar. El cas, tot i això, està sota secret de sumari i l’està portant la Divisió d’Investigació Criminal (DIC) i el grup d’Homicidis de la regió de Barcelona.

Els Mossos van iniciar el seguiment d'un vehicle sospitós, com que anaven no uniformats, ja que eren agents de la Unitat d'Investigació, van demanar col·laboració a un equip dels Guilles, la unitat motoritzada dels Mossos d'Esquadra, que van aturar el vehicle quan des de la Via Augusta es volia incorporar a l'avinguda de la Diagonal. A la part posterior de la furgoneta van localitzar el cadàver i van detenir els dos ocupants. Els investigadors van desfer el recorregut que havia fet la furgoneta i van arribar a un local, on van accedir i va quedar clausurat, segons han explicat fonts de la policia catalana a ElCaso.cat.

Dos detinguts

Els Mossos van trobar el cadàver en una furgoneta on viatjaven dues persones als seients davanters, que van ser identificades i arrestades. A hores, d’ara, però no ha transcendit quina relació tenien amb el cadàver i si ells havien participat o no en la mort de la persona. La policia tampoc descarta que els detinguts només volguessin desfer-se del cadàver però tampoc descarten fer més detinguts. Ara per ara no s’han conegut més detalls del cas.

La redacció d'ElCaso.cat està treballant per ampliar aquesta informació. Per llegir l'última hora de la notícia, actualitza la pàgina.