Passejar per Barcelona amb un cadàver al maleter del cotxe. Era de les darreres coses que faltaven per veure a la capital de Catalunya. La nit del 9 de març, quan faltaven pocs minuts per les dotze, els Mossos d’Esquadra van aturar una furgoneta, una Fiat Combo, a Via Augusta cantonada amb la Diagonal i van trobar, a la part posterior, el cadàver d’un home. 

Segons han explicat fonts de la policia catalana a ElCaso.cat, els Mossos ja han practicat detencions i s’espera poder aclarir què va passar. El cas, tot i això, està sota secret de sumari i l’estan portant la Divisió d’Investigació Criminal (DIC) i el grup d’Homicidis de la regió de Barcelona.

Els Mossos van iniciar el seguiment d'un vehicle sospitós, com que anaven no uniformats, ja que eren agents de la Unitat d'Investigació, i van demanar col·laboració a un equip dels Guilles, la unitat motoritzada dels Mossos d'Esquadra, que van aturar el vehicle quan des de la Via Augusta es volia incorporar a l'avinguda de la Diagonal. Van localitzar el cadàver a la part de darrere de la furgoneta i van detenir els dos ocupants. Els investigadors van desfer el recorregut que havia fet la furgoneta i van arribar a un local, on van accedir, i aquest va quedar clausurat, segons han explicat fonts de la policia catalana a ElCaso.cat.

Dos detinguts

Els Mossos van trobar el cadàver en una furgoneta on viatjaven dues persones als seients davanters, que van ser identificades i arrestades. A hores, d’ara, però no ha transcendit quina relació tenien amb el cadàver i si ells havien participat o no en la mort de la persona. La policia tampoc descarta que els detinguts només volguessin desfer-se del cadàver però tampoc descarten fer més detinguts. Ara per ara no s’han conegut més detalls del cas.