Els Mossos d’Esquadra encara no han aclarit què va passar la nit del 9 de març als baixos del carrer de la Riera de Sant Miquel, al bell mig del barri de Gràcia de Barcelona. D’aquest lloc, que segons els veïns del carrer es tracta d’un indret on s’ofereixen serveis de prostitució, és on va sortir la furgoneta que la unitat motoritzada de la policia catalana, els Guilles, va interceptar quan s’intentava incorporar a l’avinguda Diagonal, baixant per Via Augusta. El seguiment el van iniciar agents de paisà de la Unitat d’Investigació i quan van veure que la Fiat Combo se’ls hi podia escapar, van demanar col·laboració als agents uniformats i van aturar-la, trobant a l’interior, a la part posterior, i tal com va avançar ElCaso.cat, el cadàver d’una persona

Els Mossos d’Esquadra, en fer aquesta macabra troballa, van refer el recorregut que havia fet la furgoneta fins a poder arribar al número 64 del carrer de la Riera de Sant Miquel, un carrer estret, de vianants, que connecta la plaça de la Gal·la Placídia amb l’avinguda de la Diagonal. El que es van trobar als baixos d’aquest número, des d’on havien sortit els homes que portaven la furgoneta, va ser un prostíbul clandestí, que va quedar clausurat. A hores d’ara encara segueix la investigació per aclarir els fets, per la falta de col·laboració per part de les persones que es van detenir. Van ser arrestats per poder aclarir d’on havia sortit el cos i si tenien alguna relació amb la mort.

Investigació oberta per aclarir els fets

El cos no presentava signes de criminalitat evidents, un fet que fa pensar que la persona morta, un home, va morir de manera accidental i van ser els que portaven la furgoneta els que havien rebut l’encàrrec de desfer-se d’ell. La policia catalana, a hores d’ara, tot i que està en mans de la Divisió d’Investigació Criminal (DIC) de Barcelona, no ho tracten com un crim. La policia haurà de confirmar ara si la persona trobada morta al maleter de la furgoneta al centre de Barcelona era client o un dels treballadors del local.