Troben el cadàver d'un home en avançat estat de descomposició a Mos, un poble de Vigo. Es podria tractar d'un crim, ja que el seu cos presenta signes de violència.

Cadàver en descomposició a Vigo

Els fets han passat aquest Divendres Sant al barri del Piñeiro, al municipi de Mos, un poble a prop de Vigo (Pontevedra).

El cos ha estat trobat per un familiar que es va acostar a casa l'home estranyat, ja que feia molt que no tenia notícies seves. El que no imaginava aquesta persona era que al seu interior trobaria el seu cadàver en descomposició.

Tenia un cop al cap

Quan els agents de la Guàrdia Civil s'han desplaçat fins al lloc dels fets, han pogut comprovar que l'home presentava signes de violència: concretament un cop al cap i, per aquest mateix motiu, els policies no descarten que es pugui tractar d'un crim.

Cal esperar els resultats de l'autòpsia per esclarir les causes de la mort d'aquest home, que ha estat trobat cap a les 18:00 i, segons explica el Faro de Vigo, ja faria mesos que hauria mort.

La Guàrdia Civil ha obert una investigació

Així i tot, els guàrdies civils han obert una investigació i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets, ja que es podria tractar d'un homicidi o d'una mort accidental. Sigui com sigui, no es descarta cap hipòtesi.

Guardia Civil / Wikipedia

Troben un cadàver en avançat estat de descomposició a l'interior d'una casa a Mos (Pontevedra) / Viquipèdia

Un altre cadàver en descomposició a O'Porriño

El cadàver d'aquest veí de Mos no ha estat l'únic que ha estat trobat a Pontevedra recentment i, de fet, fa un mes, es va donar un cas molt similar a O Porriño, un petit poble que també es troba a prop de Vigo: el cos de l'home estava en avançat estat de descomposició a l'interior d'un pou i tot apunta que es tractava d'un crim.