Agents dels Mossos d'Esquadra han detingut tres persones la matinada d'aquest divendres en un desembarcament d'haixix frustrat a la platja Sòl de Riu d'Alcanar, a la desembocadura el riu Sénia. Els fets han tingut lloc cap a tres quarts de cinc de la matinada, quan una patrulla dels Mossos que feia tasques de vigilància a Alcanar Platja ha vist una furgoneta sospitosa. Pensant que podria estar implicada en algun fet delictiu, s'han apropat a ella i han vist que a la riba de la platja hi havia 30 persones.

En veure arribar el cotxe dels Mossos, tots els individus han començat a fugir corrent per la platja en direcció contrària. Els agents han baixat del cotxe i han anat ràpidament cap a ells, però només n'han pogut detenir tres, mentre la resta han fugit del lloc. S'ha alertat a la Policia Local d'Alcanar, així com altres policies locals del voltant i la Guàrdia Civil, ja que aquesta platja és justament el límit fronterer amb la província de Castelló. 

Un desembarcament d'haixix frustrat

Els investigadors sospiten que tota aquella gent estava esperant l'arribada de narcollanxes plenes d'haixix. Els policies han inspeccionat la platja i han trobat dues furgonetes, una de les quals estava plena de bidons de gasolina i l'altra buida. La principal hipòtesi és que tenien previst muntar la càrrega de droga a la furgoneta buida, mentre que amb la gasolina que hi havia a l'altre pensaven fer el proveïment de benzina de les llanxes perquè poguessin retornar al seu punt d'origen. 

No obstant això, les narcollanxes no han arribat mai fins a la platja d'Alcanar i els Mossos tenen la impressió que els fugitius els han avisat de l'operatiu policial perquè fessin marxa enrere. La investigació policial continua oberta per esclarir qui són els detinguts i intentar localitzar i identificar els fugitius. Aquest divendres al matí se seguia fent un rastreig per la zona de la platja Sòl de Riu, però no consta que hi hagi cap més detingut.