La Guàrdia Urbana de Reus ha detingut un home que la matinada del passat 25 de desembre va agredir amb un cúter un altre noi a les portes de la discoteca Sabana de Reus. Va ser el porter del local qui va avisar la policia perquè hi havia una persona que es mostrava desafiant amb els vigilants. Quan els agents van arribar, al voltant de les quatre del matí, van trobar un jove molt alterat que els va explicar que havia estat agredit amb una arma blanca.

Concretament, segons avança el Diari de Tarragona, l’agressor havia utilitzat un cúter per ferir la víctima. Es tracta d’un objecte que no és considerat com una arma, tot i que fet servir contra les persones amb una fulla afilada pot ser molt perillós i provocar ferides importants. Després de l’agressió, l’atacant va fugir del lloc pel carrer Pere Cerimoniós amb una noia, amb la qual es va ficar en un portal d’aquest carrer, segons el relat de la víctima.

Una targeta de crèdit, clau per atrapar l’agressor

La víctima va facilitar una descripció física del seu agressor als agents de la Guàrdia Urbana i va ser traslladat en una ambulància del SEM a l’Hospital Sant Joan de Reus perquè li poguessin curar millor les ferides. Els policies municipals van anar a mirar a l’edifici on els havia indicat que havia entrat l’agressor i van veure que hi havia una targeta de crèdit a nom d’una dona a l’entrada. En comprovar la identitat, van veure que era una veïna del bloc de pisos i van pensar que es podria tractar de la noia que acompanyava a l’agressor. Van intentar parlar amb ella, però es va negar a col·laborar.

Posteriorment, van tornar cap a la discoteca i van demanar al porter una descripció de l’agressor i els detalls de què havia passat. A més, van comprovar les càmeres de videovigilància, on va quedar perfectament enregistrada la cara del noi. Un cop identificat, se’l va detenir per un presumpte delicte de lesions amb utilització d’arma blanca. Va ser traslladat al CUAP Sant Pere perquè li fessin una exploració mèdica i se li va prendre declaració a comissaria sobre el que havia passat.