Enxampen un perillós fugitiu d'origen albanès que ja va ser expulsat del territori espanyol el 10 de maig de 2018. La Policia Nacional va detenir a mitjans de desembre a Barcelona un home que tenia prohibida l'entrada a l'estat i que s'amagava amb fins a tres identitats falses. L'arrest va portar-se a terme al barri de Sants de la capital catalana. Tanmateix, la investigació va ser llarga pel fet que el delinqüent extremava les mesures de precaució per no ser localitzat. Sortia molt poc del domicili i si ho feia era durant escassos minuts. A més, feia diverses comprovacions per veure si el seguien o el vigilaven tant els agents com terceres persones.

Acusat de robatoris violents, ús de pistoles i detencions il·legals

El fugitiu, pel que sembla, mai va sortir de Catalunya després que l'Audiència de Barcelona el condemnés a ser expulsat del territori espanyol. L'alt tribunal va substituir el 2 de maig de 2016 les penes de tres anys i tres mesos de presó per un delicte de lesions i l'extradició. L'home no podia entrar durant cinc anys, entre el 20 de maig del 2018 i el 8 de maig de l'any vigent. No obstant això, va ser localitzat a Barcelona i aquest ha estat el motiu de l'arrest

Per sortejar la policia feia servir diverses identitats falses, amb les quals es feia passar per altres persones i aconseguir no ser localitzat ni identificat pels cossos de seguretat. Però, finalment, va ser enxampat. En el moment de la detenció, els agents van comprovar que portava fins a tres documents que no corresponien amb la seva persona. Al fugitiu d'origen albanès, a més, li consten múltiples antecedents policials, entre ells detenció il·legal, robatori amb violència agreujat per ús d'arma de foc, falsedat documental i atemptat a agents de l'autoritat. Per tot això, va passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Barcelona.