Un jove de 19 anys assaltava dones amb una arma blanca després de mantenir relacions sexuals al polígon de Guadalhorce, a Màlaga. L'individu treballava com repartidor a la zona i s'apropava en una furgoneta blanca per contractar els serveis de companyia que oferien les dones, les quals desvalisava un cop conclòs l'acte sexual. La Policia Nacional, que l'ha arrestat, va iniciar una investigació arran de les denúncies de robatoris violents de tres víctimes. Totes van coincidir a la descripció física de l'atracador, així com les dades dels vehicle amb el qual es desplaçava, facilitant la seva localització i identificació.

Mantenia relacions, treia el ganivet i les assaltava violentament

Segons les perquisicions de la Policia Nacional, en un dels robatoris posteriors a les relacions va propinar una pallissa a una de les víctimes, que va resistir-se a que s'emportés tots els seus diners i objectes de valor. Les altres dos van patir talls i ferides punxants amb un ganivet. Els tres atracaments van donar-se les últimes setmanes i un d'aquests, fins i tot, en horari diürn. Respecte al modus operandi, els investigadors han revelat que en tots els casos començava amb un primer contacte del jove amb les dones des del vehicle i un cop havien negociat les condicions del servei, les convidava a pujar a la furgoneta per anar a un indret més íntim o reservat.

Així, doncs, quan es trobaven en un lloc aïllat dels voltants de Màlaga, l'arrestat mantenia relacions amb elles i, en acabar, treia una arma blanca per cometre el robatori. Tot i que en els tres casos denunciats va produir-se algun tipus d'agressió, només una de les dones va patir una brutal pallissa per resistir-se a ser atracada. El jove la va arrossegar diversos metres pel terra, la qual cosa li va provocar ferides al cos, especialment als genolls, com es pot veure al part mèdic que va aportar els agents. Les altres dues víctimes, d'altra banda, van presentar fotografies on poden observar-se talls i ferides punxants a les mans i al coll, realitzats amb un ganivet.

Detingut i en presó provisional

Tot i que no està clar quants diners va aconseguir durant els robatoris a les dones, la Policia Nacional té constància que el sospitós va fer-se amb 500 euros de botí en un dels atracaments. El jove de 19 anys ha estat detingut i les víctimes l'han identificat a la corresponent diligència de reconeixement. Ha passat a disposició del jutjat d'instrucció número 7 de Màlaga i ha ingressat en presó provisional. Els investigadors no descarten que hi hagi més víctimes.