Un mort, una ferida i un assassinat previ. La Policia Nacional ha detingut un home de 33 anys i d'origen magrebí, però de nacionalitat espanyola, per degollar el propietari del pis i apunyalar repetidament la nòvia a Fuengirola (Màlaga) aquest dimecres a la nit, cap a les onze. El sospitós, a més, estava buscat per, suposadament, acabar amb la vida del seu company de pis de 39 anys colpejant-lo violentament amb un pal de golf, la qual cosa li va provocar un fort traumatisme al cap i va morir poc després. La noia agredida es troba greu a la Unitat de Cures Intensives (UCI) de l'Hospital Costa del Sol.

Baralla, rescat i mort

Tot va succeir molt ràpid, entre una baralla prèvia entre la jove de 19 anys i la seva parella, a la qual va intervenir el propietari de 50 anys. Els fets van tenir lloc aquest dimecres cap a les onze de la nit al carrer Eivissa de Fuengirola i, segons apunta Diario Sur, l'home mort, que vivia al mateix edifici, va anar al pis on vivia la noia després de sentir una forta discussió, per intentar intervenir. Però el suposat assassí no va reaccionar com s'esperava: va agafar un ganivet i se'l va clavar al coll al propietari de l'habitatge.

El propietari va morir pràcticament en l'acte. La dona va aconseguir escapar-se de l'habitatge, però la seva parella la va perseguir i la va apunyalar dotze vegades, principalment a l'esquena. Però havia aconseguit trucar a emergències abans d'això, per la qual cosa poc després va ser assistida i traslladada en estat greu a l'Hospital Costa del Sol. Per l'home que la va defensar no es va poder fer res i quan van arribar els facultatius sanitaris ja s'havia dessagnat.

L'assassinat del pal de golf a Fuengirola

El detingut, no obstant això, no és la primera vegada que mata. La Policia Nacional, poc després de l'arrest, va connectar el cas d'aquest dimecres amb el de dissabte a la tarda, al qual un home de 39 anys va ser colpejat amb un pal de golf al cap fins a caure inconscient i morir. Els agents van veure que el mateix individu seria l'assassí, per la qual cosa ja porta dos suposats homicidis a la seva esquena. En aquest cas, el sospitós també va fugir com al crim del propietari del pis, tot i que en aquest últim cas no va poder escapar. S'espera que passi a disposició judicial els pròxims dies.