La Guàrdia Civil investiga el segrest de la Saray, una nena de 5 anys que la seva família materna es va endur per la força a les portes de la seva escola aquest divendres a primera hora del matí. Els seus pares s'havien separat feia temps i, actualment, la menor vivia amb el seu pare a la localitat valenciana de Tavernes Blanques, mentre la seva mare estava vivint a França. Precisament, el seu progenitor tem que la dona se l'hagi emportat al seu país i la nena ja hagi travessat la frontera.

Segrestada per la seva pròpia mare

El segrest va tenir lloc aquest divendres al matí, quan el pare va portar la nena a l'escola. L'avi matern i dos homes més els estaven esperant a l'entrada amb armes de foc. Mentre l'avi s'enfrontava al pare, els altres familiars van agafar la nena i la van ficar dins un cotxe on, suposadament, hi havia la seva mare. El pare va intentar perseguir les persones que s'emportaven la seva filla, però dos o tres homes més van sortir d'un altre cotxe i el van començar a colpejar. L'escena va quedar enregistrada per les càmeres de seguretat del centre escolar, que ara ajudaran la Guàrdia Civil en la seva investigació. 

El motiu del segrest seria un problema amb la custòdia de la nena. Quan els pares es van separar, aquesta va quedar en mans de la mare, sempre que la menor no sortís de territori espanyol. Per això, com que la dona viu a França, la nena es va quedar a viure amb el seu pare a València. La Guàrdia Civil ja ha establert controls policials a la frontera amb França per evitar que la mare es pugui endur la nena d'Espanya, però el seu pare creu que ja és massa tard i que ja deu ser en territori francès.

En declaracions a Levante-EMV, el progenitor ha explicat que porta des del moment del segrest intentant posar-se en contacte amb la seva exdona, però no rep cap resposta. La mare, per contra, diu a les xarxes socials que és el pare qui la tenia segrestada des que li havia deixat per passar amb ell les vacances el passat estiu.