Un patinador atropella una àvia de 79 anys a plena llum del dia a Madrid i es fuga: està ingressada a l'hospital molt greu.

Parc de la Cuña Verde de Madrid

Els fets han passat aquest diumenge a les 13:55 en un carril bici del parc de la Cuña Verde de Madrid, a l'altura del carrer Concejal Francisco Jiménez Martín número 126, al districte La Latina de Madrid, segons informa Emergencias Madrid.

Un patinador atropella una àvia de 79 anys i es fuga

L'àvia, de 79 anys, es trobava al carril bici quan, de cop i volta, un patinador l'ha atropellat i, en comptes d'ajudar-la, s'ha fugat. La dona ha quedat ferida de gravetat: ha patit un traumatisme cranioencefàlic sever i ha hagut de ser intubada pel personal sanitari del Samur, que s'ha dirigit fins al lloc dels fets.

 

Ingressada a l'hospital amb un pronòstic molt greu

Immediatament, l'han traslladat a l'hospital Clínico de San Carlos, on actualment es troba ingressada amb un pronòstic greu. El patinador s'ha fugat i des d'Emergencias Madrid han demanat col·laboració ciutadana per aconseguir localitzar-lo: qualsevol persona que tingui informació sobre els fets o hagi estat testimoni, que es posi en contacte amb la Policia Municipal de Madrid trucant al 915 889 500 o al 092.

Demanen col·laboració ciutadana per trobar el patinador

Els policies han obert una investigació i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets. El patinador es podria enfrontar a sancions econòmiques molt elevades i fins i tot penes de presó per omissió del dret a socors, ja que ha deixat l'àvia greument ferida i ha fugit del lloc dels fets.

Provoca un accident a Sevilla i es fuga

Malauradament, no és la primera vegada que hi ha un accident i el responsable dels fets es fuga i, de fet, fa un parell de mesos, un home de Sevilla que conduïa sense carnet i quintuplicant la taxa màxima d'alcohol, va provocar un accident i es va fugar, tot i que, finalment, el van enxampar.