Emily Vaquero Parii, una nena de 2 anys, va desaparèixer a Saragossa aquest divendres i no s'ha tornat a saber res d'ella. La plataforma SOS Desaparecidos ha demanat col·laboració ciutadana a través de les seves xarxes socials per tal de poder trobar-la com més aviat millor. Ha difós una imatge de la menor per si algú la reconeix pel carrer i alguna informació sobre el seu físic: 96/98 centímetres d'estatura, ulls marrons i grisos clars, i cabell ros, llis i de mitja cabellera. Des de l'associació han posat a disposició de la gent dos telèfons mòbils, el 649 952 957 i el 617 126 909, per si alguna persona té alguna pista i la pot aportar. També es pot fer a través del correu electrònic info@sosdesaparecidos.es.

Segons han detallat des de la plataforma de SOS Desaparecidos, tot apunta que la desaparició de l'Emily seria un nou cas de sostracció parental, en què un dels seus progenitors l'hauria segrestada. En aquest cas, es tracta de la mare. Va ser el pare de la menor qui divendres va anar a una comissaria de la Policia Nacional de Saragossa per denunciar que la seva filla de 2 anys havia desaparegut. Se sospita, que a causa d'un problema entre els dos progenitors, la mare se la va emportar i en aquests moments estaria amb ella, tot i que encara no se l'ha pogut localitzar. A causa de l'edat de la nena, el cas es porta amb precaució i no s'han donat detalls de com podria haver estat el segrest.

Troben a França la nena de 5 anys segrestada per la seva mare a València

El segrest parental a Saragossa es produeix poques setmanes després d'un cas similar a Tavernes Blanques, a València. La família materna de la Saray, una nena de 5 anys, la va segrestar a les portes de l'escola per endur-se-la cap a França, on viu la seva mare. És ella qui va obtenir la custòdia després de separar-se del pare, però amb la condició de residir a Espanya. Com que viu a l'estranger, però, la menor es va haver de quedar a càrrec del seu pare. En aquest cas, després de confirmar-se que era a França, es va deixar d'investigar com a segrest per fer-ho com un incompliment de la custòdia.