Han passat quatre mesos i encara no se sap res sobre el parador de la María Antonia i la Paula, una mare i la seva filla de 10 anys que van desaparèixer el passat 9 de març al municipi de Sitges, al Garraf, sense deixar cap rastre. Des de l'associació SOS Desaparecidos, entitat que es dedica a fer divulgació de persones desaparegudes a l'estat espanyol, han publicat un recordatori demanant col·laboració ciutadana per si alguna persona veu a alguna de les dues o té una pista sobre on es poden trobar, es posi en contacte amb l'associació o els cossos policials per informar-ne.

Desaparegudes des del 9 de març

Totes dues van ser vistes per última vegada a la localitat de Sitges el passat 9 de març i en quatre mesos ningú ha tingut cap notícia seva. La María Antonia, la mare, té 45 anys i mesura uns 1,65 centímetres d'alçada. Té els ulls negres i quan va desaparèixer portava els cabells curts i rossos. La Paula, la filla, té 10 anys, és de complexió prima, té els ulls marrons i en el moment de desaparèixer mesurava 1,50 centímetres d'estatura i portava els cabells llargs i castanys. Amb el pas del temps, però, podria ser que les dues portessin els cabells d'una altra manera, així com que la nena sigui més alta, ja que es troba en edat de creixement.

L'entitat SOS Desaparecidos fa una crida a tothom que pugui tenir alguna informació sobre la María Antonia i la Paula que la faciliti per tal que les puguin trobar. Per aquest motiu, han posat a disposició de la ciutadania dos telèfons, el 649 952 957 i el 617 126 909, on els poden atendre les 24 hores del dia. També es poden posar en contacte al correu electrònic info@sosdesaparecidos.es. Des de l'associació apunten que, a hores d'ara, s'està tractant d'una desaparició de totes dues, tot i que tampoc es pot descartar que la mare hagi segrestat la menor i hagi fugit amb ella. Totes les hipòtesis estan obertes.