Ampli desplegament dels equips d'emergències per trobar un home desaparegut a Tortosa des del passat dissabte després d'una llarga nit de festa. No ha estat fins aquest dilluns quan, després de no tenir cap notícia seva durant dos dies, un familiar de l'home s'ha presentat a la comissaria dels Mossos d'Esquadra per denunciar-ne la desaparició. Segons ha pogut saber ElCaso.cat, la persona desapareguda havia anat a una festa que va tenir lloc la matinada del passat divendres a dissabte en uns terrenys rurals de la capital del Baix Ebre.

L'home anava molt begut quan va desaparèixer

L'última vegada que algú va veure l'home, de 44 anys i nacionalitat moldava, va ser precisament durant la celebració d'aquesta festa organitzada aprofitant el pont de Setmana Santa. En aquells moments anava molt begut, segons ha pogut corroborar el seu cunyat. En acabar la festa, però, no va tornar a casa. Des d'aleshores, ningú ha sabut res més d'ell en més de 48 hores. Per aquest motiu, la seva família, preocupada perquè no donava senyals de vida, ha denunciat la desaparició.

En rebre l'avís de la desaparició de l'home, s'ha activat un dispositiu de recerca per la zona de Mas Losada i del Barranc de la Llet, a tocar de la urbanització El Temple, al canal esquerre de l'Ebre. S'ha rastrejat també tot el recorregut que hauria pogut seguir entre el lloc on se celebrava la festa i el seu domicili, per si fruit de l'alt grau d'alcohol que duia a la sang es podria haver desorientat i perdut en algun lloc. En el dispositiu de recerca hi participen onze dotacions dels Bombers de la Generalitat, amb drons sobrevolant la zona per inspeccionar-la via aèria i efectius de la Unitat Canina. També treballen en l'operatiu agents de Seguretat Ciutadana dels Mossos d'Esquadra i efectius dels Agents Rurals.