Busquen un grup d'uns 40 joves, molt violents i alguns d'ells menors d'edat, implicats en un abús sexual al parc de l'Oeste de Madrid: alguns d'ells van acorralar la noia de 16 anys i van abusar d'ella.

Busquen 40 nois per l'abús sexual del parc de l'Oeste de Madrid

La Policia Nacional busca un grup de nois, aproximadament uns 40 joves, alguns d'ells menors d'edat, que haurien estat implicats l'abús sexual en grup a una adolescent de 16 anys en el parc de l'Oeste de Madrid. 

Grup de joves violents

Es tracta d'una banda de joves molt violents que acostumen a concórrer pel barri de la Moncloa de Madrid i que van fugir del lloc dels fets quan van arribar els policies. Alguns dels implicats serien homes majors d'edat, extutelats a pisos de la ciutat, segons informa ABC.

Insults i abusos sexuals a la noia de 16 anys

Qualsevol persona que tingui alguna pista sobre aquests 40 joves i la seva suposada implicació en l'abús sexual del parc de l'Oeste de Madrid, que es posi en contacte amb la Policia Nacional, ja que estan en crida i cerca per aquest delicte, que es va cometre el dissabte passat cap a les 22:30.

La víctima estava ballant en un banc quan, de cop i volta, el grup de joves la van rodejar i la van començar a tocar, sobretot a la zona dels genitals, els pits i el cul mentre la insultaven i, a més, un d'ells li va robar el mòbil.

Els 13 detinguts ja estan en llibertat

Uns amics de la víctima la van aconseguir treure del corral i, immediatament, van avisar a la Policia, que es va dirigir fins al lloc dels fets i va detenir 13 dels 17 presumptes abusadors que, haurien agredit a la víctima. Així i tot, van ser posats en llibertat, ja que la menor no va ser capaç d'identificar a cap d'ells com els autors dels fets, segons informa El Periódico. A part d'aquests disset homes, hi hauria aproximadament 23 homes més implicats en aquest abús sexual.

Parque del Oeste de Madrid / Google Maps

Busquen un grup de 40 joves violents implicats en l'abús sexual a una menor de 16 anys al parc de l'Oeste de Madrid / Google Maps

Delicte d'abús sexual en grup a una menor

La investigació continua oberta i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets i la Policia Nacional no descarta fer noves detencions. Els tretze arrestats, ja en llibertat, es podrien enfrontar a penes de presó per ser els presumptes autors d'un delicte d'abús sexual en grup a una menor. A més, dos d'ells també estan acusats d'un delicte de resistència a l'autoritat i un altre per haver robat el mòbil a la víctima.