Nou cas de violència masclista a Madrid: 17 joves, alguns d'ells menors d'edat, abusen sexualment d'una noia de 16 anys al parc de l'Oeste.

17 joves abusen d'una noia a Madrid

Els fets van passar el dissabte cap a les 22:30 al parc de l'Oeste de Madrid. Tot va començar quan la noia, que estava al lloc dels fets amb els seus amics, es va pujar en un banc i es va posar a ballar.

Va ser en aquest moment quan un grup de 17 joves d'entre 14 i 21 anys, es van apropar a la noia acorralant-la i tocant-li les cames, el cul i el pit sense el seu consentiment.

Els homes l'acorralen per abusar d'ella

La menor de 16 anys es va quedar completament bloquejada i es va encongir mentre els homes, tot i veure que com estava d'incòmoda, seguien abusant sexualment d'ella.

Segons explica la víctima, va començar a notar "moltes mans" que li tocaven el cos i, en un moment, van venir dos dels seus amics que la van aconseguir treure del corral format pels 17 nois, explica El Confidencial.

Quatre dels abusadors són menors d'edat

Per si no fos poc, els abusadors, quatre dels quals són menors d'edat, li van robar el mòbil. Els amics de la víctima van avisar a la Policia Nacional i, immediatament, es van desplaçar fins al lloc dels fets i van identificar els 17 agressors, que eren coneguts de la víctima i dels seus amics.

Així doncs, els disset joves estan imputats per un delicte d'abús sexual, un d'ells també està denunciat per robar el mòbil a la víctima i dos d'ells per resistència a l'autoritat.

Policía Nacional / EFE

17 joves abusen sexualment d'una noia de 16 anys a Madrid / EFE

Tots ells han passat a disposició judicial i es podrien enfrontar a sancions econòmiques elevades per un delicte d'abús sexual. Els policies nacionals de la Unitat d'Atenció a la Família i a la Dona han obert una investigació i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets.