Busquen el Danilo, un home de 38 anys que va desaparèixer en estranyes circumstàncies fa una setmana a Rubí (Vallès Occidental). Segons ha pogut saber ElCaso.cat, va sortir amb uns amics de copes, el van acompanyar a buscar el tren, però l'estació estava tancada i, a partir de llavors, se li ha perdut completament el rastre. Demanen col·laboració ciutadana per trobar-lo com més aviat millor

Danilo Salvador Carrasco Grijalva va ser vist per última vegada a Rubí el dimecres 23 de març del 2022. Dos dies abans va ser el seu aniversari i el dia de la desaparició, va sortir a fer unes copes amb uns amics després de treballar. 

Danilo Carrasco Salvador Grijalva / SOS Desaparecidos

Danilo Carrasco Salvador Grijalva va desaparèixer en estranyes circumstàncies el dimecres de la setmana passada a Rubí (Vallès Occidental): demanen col·laboració ciutadana per trobar-lo / SOS Desaparecidos

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per localitzar-lo

Quan van acabar, ell i el seu amic es van dirigir a l'estació de tren de Rubí per tal que el Danilo tornés a casa, però l'estació estava tancada. Segons expliquen els seus familiars a ElCaso.cat, va ser en aquest punt quan se li va perdre el rastre i no va tornar. Quan van veure que anaven passant els dies i que no tenien cap notícia del Danilo, van decidir posar una denúncia per desaparició i els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per localitzar-lo com més aviat millor.

Col·laboració ciutadana per trobar Danilo Carrasco Salvador Grijalva

La família del desaparegut demana col·laboració ciutadana per trobar-lo. Danilo Salvador Carrasco Grijalva té 38 anys, mesura 1,80 metres, és de complexió prima i té el cabell i els ulls negres. Qualsevol persona que en tingui alguna pista, que no dubti a contactar amb Emergències 112 o amb SOS Desaparecidos, que té assistència les 24 hores del dia.

També demanen col·laboració per trobar l'Adelina Pintos Meiriño 

El Danilo no és l'única persona que ha desaparegut en estranyes circunstàncies a Catalunya. Des de SOS Desaparecidos, també demanen ajuda per trobar l'Adelina Pintos Meiriño, que és una dona de 81 anys que va desaparèixer el diumenge 6 de març a Sant Just Desvern (Baix Llobregat). L'Adelina mesura 1,62 metres, té el cabell canós i, en el moment de la desaparició anava vestida amb uns pantalons marrons, un anorac granat i sabates de color negre. Si algú té alguna pista sobre on podria estar, que contacti amb els Mossos d'Esquadra.

Sandra Culli, una altra dona desapareguda misteriosament a Vilassar de Mar

L'Adelina tampoc és l'única dona desapareguda a Catalunya. Des de fa més d'un any busquen la Sandra Culli, una dona que va desaparèixer en estranyes circumstàncies a Vilassar de Mar (Maresme). Va sortir de casa dels seus sogres el dia de Sant Esteve i, des de llavors, se li va perdre completament el rastre.