La Policia Nacional busca l'home que aquest dimarts a la tarda va matar un noi de 29 anys en un habitatge de Madrid. Els fets van tenir lloc al voltant de dos quarts de quatre de la tarda al carrer Cerro Bermejo, al barri de Puerta del Ángel. Els veïns van alertar els serveis d'emergència en sentir crits i cops que venien de l'habitatge de la víctima i ràpidament es van activar diverses patrulles de la Policia Nacional i efectius del Summa

En arribar al pis, la víctima encara estava viva i conscient, però tenia diverses ganivetades per tot el cos i estava perdent sang de manera abundant. Finalment, abans que se'l pogués estabilitzar i portar-lo a un centre hospitalari, l'home va perdre el coneixement i va entrar en aturada cardiorespiratòria. Malgrat els esforços dels sanitaris, que van estar mitja hora practicant-li maniobres de reanimació, no es va poder fer res per salvar-li la vida.

Una possible venjança

El Grup VI d'Homicidis de la Policia Nacional de Madrid ha obert una investigació per tal d'identificar l'autor del crim i poder-lo detenir. Agents de la Policia Científica han recollit empremtes dactilars i restes de sang del domicili de la víctima. També s'ha interrogat els veïns de la víctima, que han pogut explicar que van veure com la persona que va cometre el crim fugia i anava encaputxat.

Tot i que la víctima és de nacionalitat colombiana i es podia contemplar la possibilitat d'un conflicte entre bandes llatines, els investigadors a hores d'ara han descartat aquesta línia d'investigació. La principal hipòtesi que segueixen és que es tractaria d'una possible venjança i que la víctima i el seu assassí es coneixien, tot i que encara no se sap quina relació exacta tenien entre ells. No es descarta que pugui ser alguna persona propera a l'entorn de la víctima. De moment, no hi ha hagut cap detenció ni tampoc s'ha trobat l'arma blanca amb la qual es va cometre el crim.